Η διαμαντένια λεκάνη της Λοπέζ!

17.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία σοφή παροιμία λέει: "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ...ς"! Ο Μπεν Αφλεκ, ο οποίος συμβαίνει να είναι με την γυναίκα που έχει τα πιο επιδέξια οπίσθια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία σοφή παροιμία λέει: "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ...ς"! Ο Μπεν Αφλεκ, ο οποίος συμβαίνει να είναι με την γυναίκα που έχει τα πιο επιδέξια οπίσθια της υφηλίου, αφού πήρε στην καλή του ο, τι μεταξωτό βρακί κυκλοφορεί στην αγορά, αποφάσισε να της πάρει και λαμπρό κάθισμα. Εμ, που θα ακουμπήσει η Τζένιφερ Λοπέζ τα οπίσθια της; Στην αρχή, λοιπόν, ο Μπεν σκέφτηκε να της πάρει θρόνο, όμως είναι tres banal καθώς η κάθε νεόπλουτη κουτσή κουρούνα που θέλει να είναι εκκεντρική, αγοράζει έναν θρόνο.

Έτσι, σκέφτηκε και της πρόσφερε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο: μία λεκάνη. Όχι, σκάφη που πλένουμε ρούχα, αλλά λεκάνη τουαλέτας. Το δώρο είναι δια χειρός και φαντασίας του ερωτευμένου ηθοποιού, ο οποίος έσκασε το διόλου ευκαταφρόνητο (μεταξύ μας εντελώς κουλό) ποσό των 30 εκατομμυρίων δραχμών. "Καλά, διαμαντένια χέστρα της πήρε;" θα αναρωτηθείς. "Φυσικά". Μόνο που εκτός από το τεράστιο διαμάντι, τη λεκάνη κοσμούν ακόμη ζαφείρια, ρουμπίνια κι άλλοι πολύτιμοι λίθοι. Βέβαια, οι πολύτιμοι λίθοι δεν είναι εκτεθειμένοι καθότι υπάρχει ο κίνδυνος η μικρή Τζένιφερ να γδαρθεί. Έτσι, είναι μέσα στο διάφανες καπάκι.

Περιττό, δε, να σου πω ότι ο Αφλεκ είναι καταχαρούμενος και ιδιαίτερα περήφανος για την ιδέα που κατέβασε η γκλάβα του, ενώ συγκινημένος έλεγε στους φίλους του "Θα κάνω τα πάντα για την Τζένιφερ. Θα της προσφέρω ο, τι θέλει, γιατί είναι η πριγκίπισσά μου". Και η πριγκηπέσα, όμως, δεν πάει πίσω σε συγκίνηση και τώρα ψάχνει τι πρωτότυπο δώρο να κάνει στον αγαπημένο της. Καλά, ας του πάρει μια ζαφειρένια μπανιέρα και μέχρι τον γάμο θα το έχουν φτιάξει το μπάνιο του σπιτιού.