Η ώρα της χολής!

16.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Αν και δεν της φαίνεται η Μαρία Γεωργιάδου είναι μεγάλη τσαμπουκαλού κι αυτό το ένιωσε καλά στο πετσί της η Δήμητρα Ματσούκα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αν και δεν της φαίνεται η Μαρία Γεωργιάδου είναι μεγάλη τσαμπουκαλού κι αυτό το ένιωσε καλά στο πετσί της η Δήμητρα Ματσούκα. Όπως μας πληροφορεί εβδομαδιαίο έντυπο, η εν λόγω ηθοποιός, η οποία εμφανίζεται στην σειρά - οχετός "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη", όταν πληροφορήθηκε την έλευση της Δήμητρας ως γκεστ, άσκησε βέτο του τύπου "Η αυτή ή εγώ". Οι συνάδελφοί της δεν πίστευαν στα αυτιά τους πως η Γεωργιάδου δεν γουστάρει την πρώην "πολύ καλή φίλη" του συζύγου της Στράτου Τζώρτζογλου και παραξενεύτηκαν τα μάλα οι άνθρωποι. Τελικά, οι σεναριογράφοι έκαναν το χατήρι της Μαρίας και η Δήμητρα ας ψάξει αλλού να βρει στέγη για το υποκριτικό της ταλέντο. Ο Τζώρτζογλου δνε τοποθετήθηκε στο θέμα, διότι στο Αγιο Όρος δεν φθάνουν τα νέα από τα εγκόσμια.

Θυμάσαι που κυκλοφορούσαν λόγια ότι και καλά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρήκε για 1678η φορά τον έρωτα της ζωής του και μάλιστα στο πρόσωπο της ανιψιάς της Αγγελικής Νικολούλη; Λοιπόν, το γκολκίπερ αρνείται πως τρέχει κάτι το πονηρό, διότι η εν λόγω νέα είναι η μία εκ των δύο κολλητών του. Μάλιστα, είναι πολύ θυμωμένος, αφενός μεν επειδή δεν τον αφήνουν να έχει μία φίλη κι αμέσως το παρεξηγούν κι αφετέρου δε επειδή τα παπαράτσι τείνουν να καταντήσουν το στρατόπεδο (στο ναυτικό είναι αλλά δεν ξέρω πως λέγεται) απόμερη αμμουδιά της Ιθάκης! Το έπιασες το υπονοούμενο! Πάντως, κάποια λαγωνικά με πληροφόρησαν πως ο "Ελέ" κινείται ύποπτα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης, όμως λεπτομέρειες δεν είχαν.

Τέλος, πιο τυχερή κουνιάδα (τρόπος του λέγειν) από την Εύη Φραγκολιά δεν πρέπει να υπάρχει. Η εν λόγω είναι αδελφή του Κώστα Φραγκολιά και πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλια της. "Να ζήσει, να τα χιλιάσει" θα απαντήσεις και θα το κάνει η κοπέλα, όμως η είδηση δεν είναι πότε έχει τα γενέθλια του το σόι του Φραγκολιά, αλλά οι εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η Αννα Βίσση κάθε φορά που γιορτάζει ένα μέλος της φαμίλιας του καλού της. Για την αδελφή του, ας πούμε, έκλεισε το "Πολιτεία Κλαμπ", κάλεσε επώνυμους φίλους της (της αοιδούς εννοείται, γιατί η εορτάζουσα τη μόνη επώνυμη που είχε ήταν η Αμαλία του ΒΒ2) και γενικά έγινε μεγάλος τζερτζελές. Μέχρι φωτογραφίες σε περιοδικό κυκλοφόρησαν και η αδελφή Φραγκολιά με το δίκιο της θα πρέπει να αισθάνεται μεγάλη μούρη. Εκεί ήταν και ο Νίκος Καρβέλας με τη νέα αγαπημένη του, ενώ το πάρτι είχε μεγάλο κέφι, με την Βίσση να δίνει ρέστα στον χορό. Αντε και στης πεθεράς το επόμενο γλέντι!


Δήμητρα Ζάρκου