Συνεργασία Βίσση - Πλούταρχου;

15.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέρες είχαμε να ακούσουμε κάποιο σενάριο για κέντρο κι εκεί που κοντέψαμε να πάθουμε τη στέρηση, ευτυχώς κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες. Έχει βουίξει σου λέει ο τόπος...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρες είχαμε να ακούσουμε κάποιο σενάριο για κέντρο κι εκεί που κοντέψαμε να πάθουμε τη στέρηση, ευτυχώς κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες. Έχει βουίξει σου λέει ο τόπος στην Θεσσαλονίκη με τα όσα κυκλοφορούν τελευταίως στη νύχτα και θέλουν την Αννα Βίσση να εμφανίζεται σε μαγαζί της συμπρωτεύουσας με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα γενικό τρα- λα - λα - λα παθαίνουν όσοι το ακούνε και δικαιολογημένα, διότι πρόκειται για σχήμα που ούτε ο πιο αισιόδοξος επιχειρηματίας θα μπορούσε να φανταστεί.

Γίνεται, όμως, να συνυπάρξουν οι δύο αοιδοί; Κομμάτι χλωμό το βλέπω, διότι η Βίσση έχει ήδη κανονίσει να εμφανιστεί με το Νίκο Καρβέλα και τον πρώην "ΟΝΕ", Κωνσταντίνο σε κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, έχουν κιόλας ξεκινήσει οι απαραίτητες αλλαγές στον χώρο, ενώ το καλλιτεχνικό ζεύγος θα ανέβει στην πόλη αρχές Μαΐου για πρόβες και τα σχετικά. Ε, λίγο αργά το κόβω για να επέλθει η νέα συμφωνία με τον Πλούταρχο. Ασε, που ο εν λόγω αοιδός είχε εκφράσει την επιθυμία να μην εμφανιστεί κάπου αυτή την περίοδο, επειδή ήθελε να καθίσει με την οικογένεια του, να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, τα αισιόδοξα στοιχεία της υπόθεσης είναι τα εξής δύο: Πρώτον, η Βίσση πάντοτε μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Πλούταρχο, ενώ κι αυτός δεν πηγαίνει πίσω καθότι είναι από τις λίγες συναδέλφους του που πραγματικά θαυμάζει κι εκτιμά. Δεύτερον και το σημαντικότερο, στην Θεσσαλονίκη έχουν ανέβει και τα πρώτα σχήματα (Βοσκόπουλος - Γαρμπή, Βανδή - Ρουβάς, Τσαλίκης - ONE) κι όπως καταλαβαίνεις ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις...δεν πας ξυπόλητος στα αγκάθια! Πόσο μάλιστα, όταν λέγεσαι Αννα Βίσση!