Τι τρέχει με τον νιόπαντρο Κρόου;

15.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση πως ο Ράσελ Κρόου και η σύζυγος του Ντανιέλ Σπένσερ, λίγες μέρες μετά το γάμο τους...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση πως ο Ράσελ Κρόου και η σύζυγος του Ντανιέλ Σπένσερ, λίγες μέρες μετά το γάμο τους, εθεάθησαν να τρώνε στον "Γρηγόρη" της Αυστραλίας μία τυρόπιτα στο πόδι. Όλοι κάνουν λόγο για αυστηρή λιτότητα στην οποία έχει περιέλθει το ζεύγος, μετά την πολυέξοδη τελετή του γάμου τους. "Ο κούκος αηδόνι" λέγεται πως τους στοίχισε το όλο νταβαντούρι, γι αυτό και ο Ράσελ πήγε την καλή του γαμήλιο ταξίδι σε μία μικρή επαρχία της Αυστραλίας και μένουν σε ένα μοτέλ που απλά βλέπεται.

Τα παραπάνω ειλικρινά ξενίζουν, διότι όσα και αν έσκασε ο ηθοποιός (α, μην ξεχνάμε πως το νυφικό και το γαμπριάτικο κουστούμι ήταν γαμήλιο δώρο του Τζόρτζιο Αρμάνι), δόξα τω Θεώ, έχει λεφτά να φάνε και οι κότες. Ποίος, λοιπόν, ο λόγος που το διάσημο ζεύγος κάνει μήνα του μέλιτος λες και πρόκειται για αγρότες που την βγάζουν στη φθήνια επειδή δεν έχουν πάρει ακόμη την επιδότηση για τον πάγο; Οι δικοί τους άνθρωποι υποστηρίζουν πως τα παιδιά είναι ταπεινά και δεν επιθυμούσαν τις πρώτες στιγμές τους ως παντρεμένοι να τις περάσουν με μπόλικη δημοσιότητα. Προτιμούν κάτι ήρεμο γι αυτό κι επέλεξαν το μικρό αυτό θέρετρο. Σκέψου, δηλαδή, να παντρευτεί ο Ντέμης με την Βανδή και να πάνε γαμήλιο ταξίδι στο Τολό!

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γι αυτό κι έχει παραξενευτεί πολύς κοσμάκης. Πάντως, ο Κρόου είναι πολύ άνετος και στις βόλτες του όταν τον σταματάει ο κόσμος με πολύ χαρά μοιράζει αυτόγραφα. Μάλιστα, σε μία θαυμάστρια του υπέγραψε στην απόδειξη από την κάβα που αγόρασε τα ποτά (ο Ράσελ εννοείται). Μωρέ καλά λέω πως μια φορά γίνονται αυτά τα πράγματα!