Μαζί Ελένη Πέτα - Φράνκο Νάκιτς!

14.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Όσοι έχουν μεγάλη αγωνία και τους έχει φάει η μαύρη περιέργεια να μάθουν με ποιον είναι η Ελένη Πέτα, να μη σκάνε εγώ είμαι εδώ. Μεγάλα λαγωνικά ανακάλυψαν
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όσοι έχουν μεγάλη αγωνία και τους έχει φάει η μαύρη περιέργεια να μάθουν με ποιον είναι η Ελένη Πέτα, να μη σκάνε εγώ είμαι εδώ. Μεγάλα λαγωνικά ανακάλυψαν πως η γνωστή αοιδός τον τελευταίο καιρό συνδέεται ερωτικά με τον Φράνκο Νάκιτς και πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αν και τα λαγωνικά είναι μεγάλες γάτες, δεν κατάφεραν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες του τύπου: "που γνωρίστηκαν", "πότε τα έφτιαξαν", "Θα παντρευτούν" και άλλα τέτοια.

Το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμη δημόσια εμφάνιση, διότι η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή και δεν θέλουν πάρει έκταση το θέμα και να γίνει βορά στα...χέρια των σχετικών κίτρινων εντύπων. Εξάλλου, η Πέτα είναι από τη φύση της γυναίκα χαμηλών τόνων και κρυψίνους σε ο, τι αφορά την προσωπική της ζωή. Θα θυμάσαι άλλωστε, πως στα πέντε χρόνια που ήταν με τον Ηλία Πουρσανίδη, ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα (μια χαρά πάντως το πάει η αοιδός. Πιστή στους αθλητικούς τύπους. Κι αν πιστέψουμε ότι κάτι έτρεξε με τον Γιώργο Σιγάλα, η έφεση της προς τα σπορ είναι εμφανής) ήταν λίγες οι φορές που έκαναν δημόσιες εμφανίσεις. Μόνο σε κάτι γλέντια του Ολυμπιακού, όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα, εμφανίζονταν μαζί.

Ακόμη κι όταν οι φήμες (και όχι) μόνο την ήθελαν μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πάλι η αοιδός κρατούσε χαμηλούς τόνους και ήταν προσεκτική στις κινήσεις της. Για το Νάκιτς, πάλι, δεν μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο καθότι οι "επώνυμες" σχέσεις του πάντοτε έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Κάποτε πολύ παλιά ο πολύχρονος δεσμός του με την Γιολάντα Διαμαντή κι αργότερα η σχέση του με την Μαρίνα Βερνίκου, αποτελούσαν πάντοτε θέμα στα σχετικά περιοδικά. Για να δούμε με αυτή τι θα γίνει.