Έκλεισε το REX

14.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο τέλος τους έφθασαν οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και του Τόλη Βοσκόπουλου στο REX και οι δυο καλλιτέχνες, μέρα που ήταν...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο τέλος τους έφθασαν οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή και του Τόλη Βοσκόπουλου στο REX και οι δυο καλλιτέχνες, μέρα που ήταν, είπαν να φιλιωθούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το τελευταίο είναι γεγονός πως το πετύχαιναν κάθε βράδυ, όμως τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης κι επαγγελματικής λατρείας νομίζω πως μόνο στην πρεμιέρα αντάλλαξαν. Στο κλίμα αγάπης και βαθύτατης συγκίνησης ήρθε κι έδεσε (που λέει ο λόγος) μια χαρά ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος - αν πιστέψουμε πως του χρόνου θα εμφανιστεί με την Βανδή - πήγε στο κέντρο για να κάνει μία επίσκεψη τιμής.

Η παρουσία του χαροποίησε τα μάλα τους δύο αοιδούς και δη την Δέσποινα, η οποία αφιέρωσε το ένα μετά το άλλο άσματα στον μέλλων συνεργάτη της, ενώ όταν προχώρησε η ώρα τον ανέβασε στην πίστα. Έθιμο που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και που κατά το παρελθόν έχει τιμήσει δεόντως ο φέρελπις αοιδός, ο οποίος όταν επισκέπτεται άλλο κέντρο δεν χαλάει το χατίρι στους συνάδελφους του, πιάνοντας το μικρόφωνο. Αυτό έκανε και το βράδυ του Σαββάτου, όπου τραγούδησε επιτυχίες του και...χόρεψε τις επιτυχίες της Δέσποινας. Στο, δε, βαρύ και σέρτικο ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο κόσμος στην κυριολεξία παραλήρησε.

Στα του σχήματος τώρα, ως είπα, Βοσκόπουλος και Βανδή ήταν μες στην μαύρη συγκίνηση, παρόλο που κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους, οι κόντρες, οι παρεξηγήσεις και τα συναφή, ήταν επί καθημερινής βάσεως. Ως είθισται, όμως, στο τέλος σου μένουν τα καλά και οι δύο αοιδοί έδωσαν τόπο στην οργή, αλληλοευχήθηκαν για καλή πορεία και υγεία, αλλά δε νομίζω να ευχήθηκαν και εις στο επανιδείν!