Σαμπρίνα - Λιαδέλης: το νέο ειδύλλιο!

14.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως βιώνει τον τελευταίο μήνα η Σαμπρίνα. Η αοιδός εξέπληξε τους πάντες και η καινούργια της σχέση δεν είναι ο γνωστός
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως βιώνει τον τελευταίο μήνα η Σαμπρίνα. Η αοιδός εξέπληξε τους πάντες και η καινούργια της σχέση δεν είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σοφοκλής Γεωργιάδης, με τον οποίο είχε χωρίσει και τα είχε ξαναβρεί ίσαμε χίλιες φορές, αλλά ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Τι εστί Λιαδέλης; Πρόκειται για γνωστό μπασκετμπολίστα και το κυριότερο είναι ο πρώην αγαπημένος μίας εκ των αδελφών Κανονίδου. Ξέρεις, εκείνος που η μοντέλα τον κατηγορούσε για ξυλοδαρμό κι αυτός για...κέρατο. Ωστόσο, τα άνωθεν ανήκουν στο παρελθόν και το "φρεσκοερωτευμένο" ζεύγος διόλου ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες.

Έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα, όπως το πρόβλημα που τους προέκυψε με την μεταγραφή του Λιαδέλη. Λες να τα μάτιαξαν τα πιτσουνάκια; Βλέπεις, ο καλός της Σαμπρίνας μετακόμισε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαλένθια, διότι λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος του προέκυψε πρόταση καλή που δεν μπορούσε να την αρνηθεί. Τι να κάνει κι αυτός ο δύσμοιρος; Επαγγελματίας είναι, να έλεγε "όχι"; Πάντως, τα ερωτευμένα βρήκαν λύση και σε αυτό το εμπόδιο και δεν είναι άλλη από τις συχνές επισκέψεις της αοιδούς στην Ισπανία.

Με την πρώτη ευκαιρία θα φτιάχνει το σακ βουαγιάζ και θα πετάγεται μέχρι τον καλό της. Σάμπως είναι η πρώτη ή τελευταία; Αυτή την περίοδο, δεν θα κάνει τόσο συχνά ταξιδάκια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βλέπεις, τα καλά (δουλειά και γκόμενος) σου έρχονται μαζεμένα. Και πάλι, όμως, δεν πτοείται η "Barbie", η οποία κατά κοινή ομολογία (φίλων και περιοδικών) διανύει περίοδο μεγάλου έρωτα. Πριν φύγει ο Λιαδέλης, έκαναν δημόσιες εμφανίσεις κανονικά και με το νόμο, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα περίεργα βλέμματα του κόσμου. Αντε, ρε πάντα τέτοια.