Δύο χρόνια χωρίς σεξ η Μαράια Κάρει!

11.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Αφώνου και αναύδου γωνία άφησε πολύ κοσμάκη η Μαράια Κάρεϊ με την δήλωση της πως έχει να κάνει σεξ εδώ και δύο χρόνια. Η τελευταία φορά που η διάσημη ντίβα,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αφώνου και αναύδου γωνία άφησε πολύ κοσμάκη η Μαράια Κάρεϊ με την δήλωση της πως έχει να κάνει σεξ εδώ και δύο χρόνια. Η τελευταία φορά που η διάσημη ντίβα, είδε χαρά στα...σκέλια της ήταν λίγο πριν τον χωρισμό της με τον Λατίνο τραγουδιστή, Λουίς Μιγκέλ. Από την μέρα που το διαλύσανε, η Μαράια έβαλε "λουκέτο" και περιμένει τον πρίγκιπα που θα έρθει με το χρυσό κλειδί να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Η ίδια όπως λέει, δε νιώθει καθόλου μειονεκτικά και άσχημα που ακούει τις φίλες της να διηγούνται στιγμές πάθους που έζησαν το προηγούμενο βράδυ, διότι η αποχή είναι δική της επιλογή. Όλα αυτά τα χρόνια, η αοιδός έχει φάει μεγάλη πίκρα με τους άνδρες - πρώτα με τον πρώην σύζυγό της Τόνι Μοτόλα και μετά από τον μεγάλο έρωτα της με τον παίκτη του μπέιζμπολ, Ντέρεκ Γιέτερ - οπότε αποφάσισε πως θα είναι πολύ προσεκτική στις επιλογές της.

Στα δύο αυτά χρόνια, που καθεστώτα καταρρέουν, κυβερνήσεις αλλάζουν, πόλεμοι γίνονται και τελειώνουν και ο ΠΑΟΚ πήρε το κύπελλο στο ποδόσφαιρο, μόνο η Κάρεϊ δεν έχει βρει τον κατάλληλο άνδρα και ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα. Οι φίλες της προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, διότι γνωρίζουν πως τη σήμερον ημέρα είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον τέλειο άνδρα. Μη σου πω ότι πιο εύκολα φυτρώνουν μπανανιές στην Πίνδο! Μάταια, αυτή είναι ανένδοτη και δεν ακούει ούτε για το περιβόητο one-night stand καθότι τυγχάνει κορίτσι με αρχές κι αυτό δεν είναι του χαρακτήρα της. Να φανταστείς, αν με τον άλλον δεν ταιριάζει γάντι, δεν του δίνεται. Πρώτα σιγουρεύει τις προθέσεις του και μετά προχωράει στο ψητό. Γιατί έχε υπόψη σου πως όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι την πλησίαζαν επειδή είναι μία celebrity και ουχί για τον καλό της χαρακτήρα, αφού δεν τους ενδιέφερε να την μάθουν ως άνθρωπο. Τώρα αυτά που ακούγονταν για παράνομη σχέση με τον Εμινεμ, η Μαράια διαψεύδει τα πάντα. Κι ας επέμενε αυτός πως κάτι έτρεχε μεταξύ τους. Είπαμε δύο χρόνια αποχή κάνει! Πάντως, πλάκα πλάκα πρέπει να το προσέξει αυτό, διότι ως γνωστών έχει πρόβλημα με τα νεύρα της και είναι κρίμα κι άδικο να νοσηλεύεται κάθε λίγο και λιγάκι σε νευρολογικές κλινικές.