Η ώρα της χολής!

11.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν προλαβαίνουμε πλέον τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει την προσφιλή στους άνδρες συνήθεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν προλαβαίνουμε πλέον τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει την προσφιλή στους άνδρες συνήθεια, να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ερωτευμένος με μία νεαρή πολιτικό μηχανικό και με την οποία ο φακός κάποιου παπαράτσι τους έκανε τσακωτούς την μέρα που ο "Ελέ" ορκιζόταν στο Ναυτικό. Απ' ο, τι ακούγεται, το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ και κάτι χρονάκια, όμως ο έρωτας τους προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Ωστόσο, αλλού είναι το καλό της υπόθεσης. Η εν λόγω νεαρά είναι ανιψιά της Αγγελικής Νικολούλη, πράγμα που σημαίνει πως αν ο "Ελέ" θελήσει ποτέ να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ακόμη και να κρυφτεί θα τον βρει...η Νικολούλη. Προσέχουμε που μπλέκουμε!

Κι από έναν έρωτα που είναι στα σκαριά, περνάμε σε έναν άλλο μεγάλο που κρατάει χρόνια κι απ' ότι φαίνεται οδεύει προς γάμο. Η Αντζελα Δημητρίου αποφάσισε να αποκαταστήσει τον αγαπημένο της Νουράι Σαπουντζιάν και ο γάμος δεν αποκλείεται να γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την σπορά. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά τώρα που τελειώνει το νέο σπίτι της νύφης τι έχουν να περιμένουν τα παιδιά; Α, τα σχέδια της "Λαίδης" στο θέατρο ισχύουν κανονικά και μαζί με την πρώην άσπονδη εχθρό και νυν αυτοκόλλητη φίλη, Ελντα Πανοπούλου θα ανεβάσουν επιθεώρηση.

Κι από τους γάμους και τα πανηγύρια, ας περάσουμε σε κάτι πιο σοβαρό. Η Ρούλα Κορομηλά επιθυμεί σφόδρα να πάει στο Ιράκ, ουχί για διακοπές αλλά για ιερό σκοπό. Θέλει να δώσει η ίδια τα φάρμακα που θα αγοραστούν από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον τηλεμαραθώνιο κι έτσι μαζί με άλλους δύο, θα είναι οι επικεφαλείς της πομπής. Οι δικοί της άνθρωποι και δη ο σύζυγός της Νάσος Γαλακτερός, στην αρχή είχαν τους ενδοιασμούς τους, όμως στη συνέχεια πείστηκαν και της έδωσαν το τελικό o.k. Καλά και "όχι" να της έλεγαν, σιγά μην τους άκουγε η Ρούλα. Το τελευταίο είναι κομμάτι "χολή", για να δικαιολογήσω και τον τίτλο. Δε λέει, πολλή σοβαρότητα έπεσε.