Φυλάκιση με αναστολή στον Ιλια Ιβιτς!

10.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες" ευτυχώς όμως που υπάρχει και η αναστολή, οπότε τα λεβεντοπαλίκαρα γλιτώνουν την ψειρού. Ο λόγος για τον Ίλια Ιβιτς
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες" ευτυχώς όμως που υπάρχει και η αναστολή, οπότε τα λεβεντοπαλίκαρα γλιτώνουν την ψειρού. Ο λόγος για το παλικάρι, Ίλια Ιβιτς το οποίο πριν από έξι χρόνια, είχε πάρει στο κυνηγητό τον Δημήτρη Παπανώτα (συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, αν έχεις κατά νου) επειδή είχε αναφερθεί με καυστικά σχόλια στο ξύλο που είχε δώσει στην Ελένη Πετρουλάκη. Θα θυμάσαι το εν λόγω περιστατικό καθότι τότε είχε βουίξει ο τόπος. Της μουρλής το πανηγύρι είχε γίνει.

Ο Παπανώτας, λοιπόν, έκανε μήνυση στον Ιβιτς και την Τρίτη έγινε το δικαστήριο, το οποίο επέβαλε στον ποδοσφαιριστή ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή. Ο Ιβιτς βρέθηκε στο δικαστήριο μετά του δικηγόρου του, Βασίλη Καρπενάρου, ενώ εκεί ήταν και ο Παπανώτας. Ευτυχώς, δεν τον ξαναπήρε στο κυνηγητό και δεν είχαμε άλλα ντράβαλα. Οι δύο πλευρές νιώθουν δικαιωμένες με το αποτέλεσμα, ενώ ο Παπανώτας δηλώνει πως δεν θα σταματήσει εδώ.

Έχει καταθέσει και αγωγή, στην οποία ζητάει 50 εκατομμύρια δραχμές από τον Ίλια για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο κυριότερος από αυτούς, είναι το ψυχολογικό σοκ που υπέστη. Ξέρεις, τι είναι να σε κυνηγάει ένας μαινόμενος Ίβιτς και να σε έχει πάρει...καροτσάκι σε όλη την Ποσειδώνος, απειλώντας και βρίζοντάς σε; Ένας άλλος λόγος, είναι το ανεπανόρθωτο κακό που υπέστη η καριέρα του Παπανώτα. Εκεί, που όλοι έλεγαν "Στους Μύθους του Παπανώτα έμαθα για την Πέπη Τσεσμελή" τώρα δεν λένε κουβέντα. Αστα, μεγάλο κακό τον βρήκε και ανησυχώ μήπως τα 50 δεν επανορθώσουν το κακό!