Αποσύρθηκε στο Αγιο Όρος ο Τζώρτζογλου!

10.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βαρύ αποδεικνύεται το φορτίο του ηθοποιού, του συζύγου, του πατέρα και του...επιστήθιου φίλου, με αποτέλεσμα ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι όλα τα παραπάνω...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βαρύ αποδεικνύεται το φορτίο του ηθοποιού, του συζύγου, του πατέρα και του...επιστήθιου φίλου, με αποτέλεσμα ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι όλα τα παραπάνω, να μην βαστάξει και να...κλατάρει. Όπου "κλατάρει", μη φανταστείς ότι του έπεσε ο αιματοκρίτης, είχε τάσεις λιποθυμίας ή έπαθε βαριά μορφή υπερκόπωσης. Σύμφωνα, με τα λεγόμενα φίλου Τζώρτζογλου - έτσι παρουσιάζεται σε διάφορες εκπομπές και εφημερίδες όπου ενημερώνει το κοινό για το πρόβλημα του κολλητού του -ο Στράτος έχει τα ψυχολογικά του και αποσύρθηκε στο Αγιο Όρος.

Μην το γελάς καθόλου. Όπως σου τα λέω είναι. Ο Τζώρτζογλου, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης πήρε ένα ταξί και μετά το λεωφορείο και πήγε στο Αγιο Όρος να μονάσει για λίγες μέρες. Δεν πιστεύω να πίστεψες προς στιγμήν ότι θα καλογερέψει δια το υπόλοιπο του βίου του. Η εικόνα του "αδελφού Ευστράτιου" να ευλογεί τα πλήθη που θα συρρέουν στην Χερσόνησο του Αθώ, κάνει κάπως. Ο λόγος που αποφάσισε να αποσυρθεί από τα εγκόσμια ήταν οι μεγάλες φουρτούνες που τον βρήκαν στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα, με τον φίλο Τζώρτζογλου, ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια έκανε πολλές λάθος επιλογές, που του στοίχισαν τα μάλα. Στο σημείο αυτό, δεν μας διευκρίνισε τι είδους λάθη έκανε. Πάντως, τόνισε πολλάκις - σε σημείο να πούμε "εντάξει ρε φίλε το πιάσαμε το υπονοούμενο" - πως ήθελε να ξεφύγει από κάποια θηλυκά, τα οποία όταν έμαθαν τα νέα, τον πίεζαν να μείνει επειδή φοβόντουσαν μήπως χάσουν τα ίχνη του. Και αναρωτιόμαστε εμείς "για ποια άτιμα θηλυκά μιλάει;". Όχι, για την Μαρία Γεωργιάδου, η οποία είναι στο πλευρό του. Όχι για τη Νίκη Σερέτη, με την οποία βγήκαν ένα όμορφο βράδυ για ποτό. Οπότε σε ποια αναφέρετε; Ο νοών νοείτω.