Η πρωτοβουλία του Μπέκαμ!

17.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στα χέρια του πήρε την υπόθεση - ντύσιμο της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκοντας τον σχεδιαστή που θα φτιάξει τα κουστούμια των παικτών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στα χέρια του πήρε την υπόθεση - ντύσιμο της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκοντας τον σχεδιαστή που θα φτιάξει τα κουστούμια των παικτών. Ολόκληρο Τζόρτζιο Αρμάνι επιστράτευσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής, αφενός μεν γιατί είναι ο αγαπημένος του σχεδιαστής (τίγκα στο κοστούμι Αρμάνι είναι η ντουλάπα του), αφετέρου, δε, γιατί ο εν λόγω μόδιστρος είναι ο, τι πιο trendy κυκλοφορεί την περίοδο αυτή. Η ιδέα του Μπέκαμ βρήκε σύμφωνο τον προπονητή της ομάδας Σβεν - Γκόραν Ερικσον και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, οι οποίοι μάλιστα συμφώνησαν με τον Τζόρτζιο να τους ντύσει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συνεργασία δεν θα περιλαμβάνει μόνο δύο αλλαξιές κοστούμια, αλλά θα επεκταθεί σε παπούτσια, ρολόγια, καπέλα, γραβάτες, μανικετόκουμπα κι ο, τι άλλο διαθέτει η σειρά Αρμάνι. Με λίγα λόγια, τα "λιοντάρια" θα είναι του κουτιού. Κι αυτό χάρη στον μοδάτο Ντέιβιντ, όπου εις ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της fashion πρωτοβουλίας του, θα πρέπει να ονομαστεί η σειρά αυτή: "Ντέιβιντ Μπέκαμ"! Αν πάλι λάβουμε υπόψη μας πως για πρώτη φορά ένας μη Αγγλος σχεδιαστής αναλαμβάνει να ντύσει την ομάδα, τότε μιλάμε για μεγάλη επιτυχία του παίκτη. Κι εκεί να δεις περηφάνιες.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής ποδοσφαιριστής καταπιάνεται με το ρούχο. Ως γνωστών, έχει λανσάρει δική του σειρά παιδικών ρούχων, που φέρει το όνομα του, σε συνεργασία με τα καταστήματα Marks & Spencer. Μάλιστα, στην Αγγλία πουλάνε σαν τρελά, διότι έχει την γοητεία του να ντύνεις το παιδί σου με σορτσάκι "Μπέκαμ"!