Χώρισε η Τζούλια Ρόμπερτς!

08.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, αρκετοί αποδείχτηκαν οι εννέα μήνες γάμου της Τζούλιας Ρόμπερτς, η οποία - σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ - χωρίζει με το Ντάνι Μόντερ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αρκετοί αποδείχτηκαν οι εννέα μήνες γάμου της Τζούλιας Ρόμπερτς, η οποία - σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ - χωρίζει με το Ντάνι Μόντερ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρηγοριά στον άρρωστο, πάντως η διάσημη ηθοποιός δεν κατάφερε να σπάσει το φετινό ρεκόρ γάμου του συναδέλφου της, Νίκολας Κέιτζ, του οποίου ο έγγαμος βίος με την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ διήρκησε μόλις έξι μήνες.

Η διαφορά στο γάμο της Ρόμπερτς, είναι πως στο διαζύγιο όπως και στο "φτιάξιμο" γίνεται της μουρλής το πανηγύρι. Οι καβγάδες τους είναι ομηρικοί, οι φήμες δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν ξέρει τι μέλει γενέσθαι. Όπως ακούγεται, η αφορμή για το χωρισμό ήταν η άρνηση του "καμερονιού" να συνοδεύσει την διάσημη σύζυγό του στην τελετή απονομής των Όσκαρ. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλη την Τζούλια, η οποία τη βραδιά εκείνη ένιωσε πολύ περίεργα, κάτι σαν ζωντοχήρα. Μη σου πω και χήρα έτσι ασυνόδευτη και ντυμένη στα μαύρα που ήταν.

Ο τσακωμός που ακολούθησε ήταν μεγάλος και τρανός, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να πετάξει τον σύζυγό της έξω από το σπίτι. Την επομένη κιόλας πήγε στον δικηγόρο της για να υποβάλει την αίτηση διαζυγίου. Αυτά κυκλοφορούν, αυτά σου μεταφέρω. Επίσης, ακούγεται πως η πραγματική αιτία που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν η αποβολή που είχε η Τζούλια πριν λίγο καιρό. Η Ρόμπερτς λένε πως ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, όμως, τελικά απέβαλε, με αποτέλεσμα να πάθει ισχυρό σοκ. Αστα, δύσκολοι καιροί για να είσαι Τζούλια Ρόμπερτς!