Η ώρα της χολής!

08.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με μεγάλο πόνο σε πληροφορώ πως η ατυχία της Βίκυς Κουλιανού στον ερωτικό τομέα, κρατάει μια χαρά. Η γνωστή πρώην μοντέλα και νυν ηθοποιός χώρισε...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μεγάλο πόνο σε πληροφορώ πως η ατυχία της Βίκυς Κουλιανού στον ερωτικό τομέα, κρατάει μια χαρά. Η γνωστή πρώην μοντέλα και νυν ηθοποιός χώρισε με τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Έτσι, η παράδοση που θέλει το Βικάκι να πηγαίνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό, δηλαδή να κάνει σχέδια γάμου αλλά να μην παντρεύεται, συνεχίζεται. Πρώτα ο Γιώργος Σιγάλας, τώρα ο Σταμούλης με τον οποίο όπως ακούγεται και λέγεται χώρισε επειδή δεν βάσταγε η καρδιά της να φέρει τον...βαρύτιμο τίτλο της "αντροχωρίστρας". Άτιμο πράγμα η ρετσινιά!

Κι από έναν χωρισμό, πάμε σε μία νέα σχέση. Ένα θυελλώδη έρωτα πληροφορήθηκα πως ζουν η Ρέα Τουτουντζή και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Η γνωστή μοντέλα και ο νεαρός ηθοποιός έσμιξαν τα τσανάκια τους εδώ και λίγο καιρό και παρόλο που ο δεσμός τους είναι στο ξεκίνημα του, οι δυο τους έχουν εξελιχθεί σε...αδελφές ψυχές. Όλη τη μέρα είναι μαζί και χωρίζουν μόνο όταν αυτός πηγαίνει στο θέατρο κι εκείνη για φωτογραφήσεις. Φτου σκόρδα στα παιδιά, ενώ για τον Πυρπασόπουλο ένα έχω να πω: Είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα. Γιατί μη μου πεις πως δεν θέλει κότσια να "τυλίξεις" την ψηλή.

Και μια που αναφέρθηκα σε ψηλές. Θα θυμάσαι τις...ψιλές που είχαν ανταλλάξει ο Νίκος Καρβέλας και ο Μάριος Φραγκούλης προ τριών ετών στο κέντρο "Αστέρια". Ε, λοιπόν, η κακιά στιγμή που οι δυο τους τα είδαν κωλυόμενα από τις μπουνιές και γροθιές που αντάλλαξαν, πέρασε οριστικά στο παρελθόν. Για του λόγου το αληθές, τις προάλλες βρέθηκαν σε ένα πιάνο μπαρ στο Χαλάνδρι κι εκεί που όλοι περίμεναν να πιαστούν στα χέρια, οι δύο άντρες το έριξαν στις αγκαλίτσες, τα φιλάκια και το τραγούδι. Τελικά, η μουσική εξημερώνει τα ήθη. Και τον Καρβέλα μπορώ να πω!