Χωρίζει η Τζούλια Ρόμπερτς;

04.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Έχει βουίξει ο τόπος στο Χόλιγουντ, τις τελευταίες μέρες πως η Τζούλια Ρόμπερτς χωρίζει μετά από εννέα μήνες γάμου. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Έχει βουίξει ο τόπος στο Χόλιγουντ, τις τελευταίες μέρες πως η Τζούλια Ρόμπερτς χωρίζει μετά από εννέα μήνες γάμου. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και οι κακές γλώσσες πάνε ροδάνι. Σύμφωνα με αυτές, η διάσημη ηθοποιός έχει κουραστεί τα μάλα από τους συνεχείς καβγάδες με τον Ντάνι Μόντερ με αποτέλεσμα να βλέπει τη λύση του διαζυγίου ως την μεγάλη της λύτρωση. Μάλιστα, η στάλα που ξεχείλισε το ποτήρι - αν και στην περίπτωση τους αποδείχθηκε...φλιτζάνι - ήταν η άρνηση του συζύγου να συνοδεύσει την Τζούλια στην τελετή των Όσκαρ.

Η γυναίκα πήγε ασυνόδευτη, λες και ήταν χήρα (φόραγε και μαύρη τουαλέτα, οπότε ήρθε κι έδεσε το πράγμα), ενώ στην κλειστή κοινωνία του Χόλιγουντ - που κάτι τέτοια γεγονότα είναι το ψωμοτύρι τους - τα αρνητικά σχόλια έδωσαν και πήραν. Αυτό πολύ πείραξε την Ρόμπερτς, η οποία με το που επέστρεψε σπίτι, έδωσε γερό ματς με το Ντάνι. Σε όλα αυτά πρόσθεσε και τους συνεχείς καβγάδες για την απόκτηση ενός παιδιού, οπότε δεν ήθελε και πολύ να κυκλοφορήσει η βρώμα ότι χωρίζουν. Η Τζούλια, σε αυτά που ακούγονται, δεν βγήκε ούτε να διαψεύσει ούτε και να επιβεβαιώσει.

Αντίθετα, ο καλός της αντρούλης έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το β' διαλογής καμερόνι (και μετά συγχωρήσεως για την κατηγοριοποίηση του επαγγελματία) διέψευσε τα πάντα - και μάλιστα σε έντονο ύφος - υποστηρίζοντας πως με την Τζούλια είναι όλα μια χαρά. Παραδέχτηκε πως όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου (του Χόλιγουντ συμπληρώνω εγώ, διότι στον υπόλοιπο πλανήτη είθισται οι πρώτοι μήνες να είναι οι μελωμένοι) έχουν τα προβλήματα τους και τις διαφωνίες τους, αλλά ούτε λόγος για διαζύγιο. Συμπλήρωσε, δε, πως ο μόνος λόγος που μίλησε ήταν γιατί τον έπνιγε το δίκιο, αλλά και γιατί ήθελε να βάλει μία τάξη. Η Ρόμπερτς, πάντως, συνεχίζει να ακολουθεί την τακτική...ποιώ τη νησαν.