Βίσση - Βανδή και στη μέση Τσαλίκης!

04.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σπιτάκι με κόκκινο φωτάκι απ' έξω, κατάφερε να κάνει ο Γιώργος Τσαλίκης τις αοιδούς, Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Όχι τίποτε άλλο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σπιτάκι με κόκκινο φωτάκι απ' έξω, κατάφερε να κάνει ο Γιώργος Τσαλίκης τις αοιδούς, Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Όχι τίποτε άλλο, αλλά υποτίθεται πως οι δύο γυναίκες περνούσαν ειρηνική περίοδο, ρίχνοντας μικρές γέφυρες επικοινωνίας. Τι έκανε, λοιπόν, ο φέρελπις αοιδός και δημιούργησε όλη αυτή την αναστάτωση; Έδωσε τα χέρια με την Βανδή για να συνεργαστούν τον χειμώνα που μας έρχεται στην ίδια πίστα. "Ωχ, ποιο γατόνι επιχειρηματίας έκλεισε σχήμα με Βίσση, Βανδή Τσαλίκη" θα αναρωτηθείς, ενθυμούμενη πως δύο μήνες πριν ο Γιωργάκης είχε δώσει τα χέρια για τον ίδιο λόγο με την Αννούλα.

Ε, λοιπόν, τη συμφωνία αυτή να την ξεχάσεις, διότι ο νεαρός ξε-συμφώνησε με την μία σταρ και συμφώνησε με την άλλη. Όπως είπε ο ίδιος σε δικούς του ανθρώπους, το έκανε επειδή η Βίσση δεν είχε πάρει ζεστά το θέμα της συνεργασίας τους. Από το βράδυ εκείνο στο Fever, που τα είχαν βρει, η καλή του φίλη δεν ματά ξανά ανέφερε το θέμα στις συνεντεύξεις της, παρά μόνο κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για μεγαλόπνοα σχέδια της αοιδούς, σε κινηματογράφο, θέατρο, όμως πουθενά...μπουζουκερί και Τσαλίκης. Ο Γιώργος, ο οποίος πρόκειται να γίνει πατέρας (άρα έχει αυξημένες υποχρεώσεις), αλλά γνωρίζοντας κιόλας πως οι καλές συμφωνίες και μαγειρέματα γίνονται νωρίς, έσπευσε να προλάβει να κλείσει, πριν μείνει στο τέλος μόνος κι έρμος.

Η Βανδή ήταν η καλύτερη περίπτωση καθώς ήταν γνωστό πόσο πολύ επιθυμούσε η αοιδός να συνεργαστεί μαζί του. Τρία χρόνια το παλεύουνε και μέχρι στιγμής δεν είχε κάτσει η φάση. Όταν, λοιπόν, την πλησίασε, αυτή άλλο που δεν ήθελε και για του λόγου το αληθές δεν αρκέστηκαν μόνο στο δόσιμο των χεριών. Επί μέρες συζήτησαν και την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ το βράδυ της Πέμπτης επήλθε η τελική συμφωνία. Τώρα η Βίσση όταν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα μάλλον δεν θα ένιωσε μεγάλη χαρά. Σε αντίθεση με την "αντίπαλο" που είναι σε μία κατάσταση πλήρους ευδαιμονίας.