Ο Τιμπερλέικ "έφαγε" τον Μπέκαμ!

03.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Την πρώτη απόρριψη από τις συμπατριώτισσες του ένιωσε γερά στο πετσί του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, που τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την πρώτη απόρριψη από τις συμπατριώτισσες του ένιωσε γερά στο πετσί του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, που τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει να αναδεικνύεται στον πιο sexy και γόη της Μ. Βρετανίας, φέτος έχασε την πρωτιά από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Μα από τον Τιμπερλέικ; Κι όμως, ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός περισσότερο από τη σχέση του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έχει τρελάνει τα...Βρετανά κοριτσόπουλα. Αν και είναι γεγονός, πως οι δύο άνδρες έδωσαν σκληρή μάχη για το ποιος θα αναδειχθεί "άνδρας της χρονιάς" στην Μ. Βρετανία.

Το γκάλοπ διεξήχθη από το περιοδικό Marie Claire και σύμφωνα με αυτό, το 29% των ερωτηθέντων κορασίδων δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιον να διαλέξει. Καλά μην τρελαίνονται κι αυτές. Αν και το 20% ψήφισε τον Μπέκαμ, ενώ οι υπόλοιπες τον Τζάστιν, ο οποίος τους έχει πάρει τα μυαλά. Έχεις περιέργεια να μάθεις, ποιο είναι αυτό το κάτι που διαθέτει ο 22χρονος και παίρνει τα μυαλά της κάθε έφηβης (και ενήλικης ενίοτε, μην ξεχνιόμαστε); Το 38% απάντησε το αγορίστικο ύφος του - δηλαδή το πιπινέ του λουκ - και μπορούμε να καταλάβουμε ποιες ηλικίες εκτιμούν αυτή την χάρη. Για ρωτήστε την Κάιλι Μινόγκ. Το 29% διάλεξε τις δεινές χορευτικές του ικανότητες. Κατανοητό, αφού ο νεαρός κάνει καλό λίκνισμα των γοφών, ενώ το 20% απάντησε ότι τρελαίνεται για την φυσική του κατάσταση. Τίποτε μουρλαμένες γυμνάστριες και μέλη γυμναστηρίων θα ήταν αυτές που απάντησαν.

Όπως δήλωσε συντάκτης του περιοδικού, Marie Claire, όταν έπρεπε να επιλέξουν τον "άνδρα της χρονιάς" αμέσως σκέφτηκαν τον Τιμπερλέικ. Ο εν λόγω αοιδός συγκέντρωνε όλα τα καλά στοιχεία του κόσμου: από τους καλογυμνασμένους μυς, το όμορφο μούτρο, μέχρι το γεγονός ότι είναι ελεύθερος. Αντίθετα με τον Μπέκαμ ο οποίος είναι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος.