Οι ατυχίες της Ρούλας!

03.04.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί η Ρούλα Κορομηλά, για την οποία ισχύει περίτρανα το γνωστό "Ενός κακού μύρια έπονται". Μετά την προσωπική της περιπέτεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί η Ρούλα Κορομηλά, για την οποία ισχύει περίτρανα το γνωστό "Ενός κακού μύρια έπονται". Μετά την προσωπική της περιπέτεια με την άσχημη κατάληξη της εγκυμοσύνης της, η Ρούλα αποφάσισε να αφήσει κατά μέρους τα πάντα και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον ιερό σκοπό του τηλεμαραθώνιου για τα παιδιά του Ιράκ. Κι ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά πρίμα - οι επώνυμοι ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω προσφέροντας για δημοπρασία προσωπικά τους αντικείμενα, ο κόσμος έδινε χρήματα - η γκίνια ήρθε να χτυπήσει την πόρτα της Ρούλας.

Το βράδυ, όταν ο μαραθώνιος ήταν σε πλήρη εξέλιξη, η Κορομηλά βρέθηκε στα παρασκήνια για ένα μικρό φρεσκάρισμα αλλά και να μιλήσει με τους συνεργάτες της. Κάποια χαρτιά έπεσαν κάτω, αυτή έσκυψε να τα πάρει και τσουπ στραβοπάτησε, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και οποιαδήποτε προσπάθεια να συνεχίσει ήταν απλά αδύνατη. Ο σύζυγός της Νάσος Γαλακτερός, ο οποίος από το πρωί ήταν στο τηλεφωνικό κέντρο και η Ελένη Κούρκουλα που ήταν μία από τους καλεσμένους, την μετέφεραν σε ιδρωτική κλινική, όπου διέγνωσαν πως έπαθε συντριπτικό κάταγμα κι έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.

Παλικάρι σωστό η Ρούλα, αρνήθηκε να της γίνει εισαγωγή, επειδή ήθελε να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο. Τότε, την ξανά πήγαν στο στούντιο, όπου έκανε εμφάνιση με μπανταρισμένο χέρι εν μέσω χειροκροτημάτων κι επευφημιών από τους παριστάμενους, για το κουράγιο της. Στις 2 τα ξημερώματα, που πια όλα είχαν τελειώσει, πήγε στο νοσοκομείο και την Τετάρτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Εξιτήριο αναμένεται να πάρει τις επόμενες μέρες. Τι να πω, δεν κάνει καλύτερα ένα ευχέλαιο. Τέτοιες ατυχίες δεν είναι μόνο από κακό μάτι!