Η Λοπέζ, το δαχτυλίδι και ο βόθρος!

03.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Φοβού τον Μπεν και δώρα δεν θα φέρει". Τι σημαίνει πάλι αυτό; Πως αν η Τζένιφερ Λοπέζ συνεχίσει να κάνει βλακείες και είναι απερίσκεπτη...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Φοβού τον Μπεν και δώρα δεν θα φέρει". Τι σημαίνει πάλι αυτό; Πως αν η Τζένιφερ Λοπέζ συνεχίσει να κάνει βλακείες και είναι απερίσκεπτη με τα πανάκριβα δώρα του αρραβωνιαστικού της, δεν πρόκειται να δει ξανά κόσμημα στον αιώνα τον άπαντα. Η διάσημη αοιδός και ηθοποιός έχει μία τάση (τι τάση μανία είναι αυτή) να χάνει κοσμήματα. Και να πεις ότι είναι τίποτε φτηνιάρικα σαν τα δικά μας, πάει στο καλό. Ολόκληρες περιουσίες έχουν χαθεί, εξαιτίας της αφηρημάδας της. Οι δύο πρώην σύζυγοι της ακόμη κλαίνε τα λεφτά που έδωσαν για το δαχτυλίδι του γάμου. Όχι επειδή χώρισαν και πήγαν στράφι, αλλά επειδή η Τζενούλα πρόλαβε να χάσει και τα δύο, προτού τους δώσει το πασαπόρτι.

Μέχρι στιγμής, πάντως ο Αφλεκ δεν πρέπει να έχει παράπονο, διότι η καλή του δεν έχει χάσει δικό του δώρο. Αν και πριν λίγες μέρες, η Λοπέζ πέρασε μεγάλη λαχτάρα. Μαζί με μία φίλη της πήγαν να δειπνήσουν σε εστιατόριο του Λος Αντζελες. Η ντίβα Τζένιφερ για την περίσταση αυτή φόρεσε ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο ροζ διαμάντι, αξίας 1, 5 εκατομμυρίου δολαρίων, από τον γνωστό Οίκο Harry Winston. Όπως καταλαβαίνεις, ήταν δώρο του Μπεν. Η Τζεν πήγε στην τουαλέτα να πλύνει τα χέρια κι έβγαλε το δαχτυλίδι, λες και ήταν από σίδερο και θα σκούριαζε. Τέλος πάντων, αυτό γλίστρησε κι έπεσε μέσα στην τρύπα του νιπτήρα. Η αοιδός χλόμιασε από το φόβο κι άρχισε να ουρλιάζει σαν υστερική. "Θεέ μου. Θα με σκοτώσει ο Μπεν" γκάριζε και για καλή της τύχη, βρέθηκε μπροστά της μία καθαρίστρια.

Η τολμηρή υπάλληλος έβαλε το χέρι της κι έπιασε το δαχτυλίδι. Η Λοπέζ από την χαρά της - που αφενός βρήκε το δώρο κι αφετέρου γλίτωσε τον εξάψαλμο από τον καλό της - έδωσε στην καθαρίστρια ως πουρμπουάρ για τον κόπο της έναν μισθό επιπλέον, δηλαδή, χίλια δολάρια. Να τα χάνει πιο συχνά, νομίζω!