Η ώρα της χολής!

31.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Με τεραστίων διαστάσεων.....επιτυχία συνοδεύτηκε η εμφάνιση του φερέλπιδος αοιδού, Νότη στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με τεραστίων διαστάσεων.....επιτυχία συνοδεύτηκε η εμφάνιση του φερέλπιδος αοιδού, Νότη στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου των καλύτερων του παιγνιδιού "Talent show" (ελληνιστί Fame Story). Ο εν λόγω νέος και νικητής της ελληνικής version του reality, στο συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφερε με το σπαθί και τη...φωνή του, να κατακτήσει την πρώτη θέση από το τέλος! Ο ίδιος, άφησε ασχολίαστο το γεγονός (σιγά μην το ανέλυε κιόλας) ενώ επικεντρώθηκε στο πόσο εντύπωση έκανε στον Τομ Τζόουνς, με τον οποίο είπαν ντουέτο το "Sex bomb". Κοίτα, δεν απορώ γιατί έκανε εντύπωση στον Τομ. Πρώτη φορά θα άκουγε ο άνθρωπος το τραγούδι του και δεν θα καταλάβαινε τους στίχους. Α, κυκλοφορεί μία φωτογραφία από την βραδιά, όπου είναι ο Νότης με μία ξανθιά ύπαρξη στο πλευρό του. Μην σπαζοκεφαλιάζεις. Μία αοιδός ονόματι Μαράια Κάρεϊ είναι.

Λέω να παραμείνω στο πεντάγραμμο και να πάω στην Δέσποινα Βανδή. Τελευταία, ξανά μανά κυκλοφορούν φήμες για κρυφό αρραβώνα της αοιδούς με τον εδώ και πέντε χρόνια αγαπημένο της, Ντέμη Νικολαϊδη. Λένε, πως το ζευγάρι πέρασε δαχτυλίδια πριν λίγο καιρό σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία μόνο των οικογενειών τους. Μετά, από αυτό το βήμα, το επόμενο είναι η κουλούρα η οποία - όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες - θα μπει λίαν συντόμως. Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι. Όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, από τότε που γνωρίστηκαν.

Τέλος, τη σήμερον ημέρα δε λέει μία να είσαι ωραία, διάσημη και να λέγεσαι...Δήμητρα Ματσούκα. Η εν λόγω ηθοποιός, αν και με τα ελέη του Θεού μπορεί να έχει στα πόδια της όποιον άνδρα λιμπιστεί, εξαιτίας αυτών έχει μες στα πόδια της τον οποιοδήποτε. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε λίγο και λιγάκι, διάφοροι θαυμαστές της την ενοχλούν, ενώ μερικές φορές γίνονται ανυπόφοροι. Ο τελευταίος για παράδειγμα, ήταν ένας κολλιτσίδας, ο οποίος είχε μάθει το κινητό της και συνέχεια της τηλεφωνούσε. Η Δήμητρα για να γλιτώσει από δαύτο άλλαξε αριθμό και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μοιραίων διάσημων γυναικών, έλαβε τα απαραίτητα μέτρα. Αμ, πως!