Αλκοολική για χάρη του Νίκολσον!

31.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν έλεγα στον παππού μου πως θα είχε γυναίκα με τα μισά του χρόνια και πως όταν την άφηνε, αυτή θα το έριχνε στο ποτό για να τον ξεπεράσει, θα άρχιζε στις ανάποδες τη γιαγιά μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν έλεγα στον παππού μου πως θα είχε γυναίκα με τα μισά του χρόνια και πως όταν την άφηνε, αυτή θα το έριχνε στο ποτό για να τον ξεπεράσει, θα άρχιζε στις ανάποδες τη γιαγιά μου επειδή πρώτον δεν πεθαίνει μία ώρα αρχύτερα μπας και του γελάσει η τύχη και δεύτερον επειδή η ίδια σε περίπτωση χωρισμού ούτε στο τίλιο δεν θα το έριχνε. Πάντως, ο Τζακ Νίκολσον δεν φαίνεται να τραβάει τέτοια ζόρια καθώς (καλά να ναι ο άνθρωπος) οι γυναίκες της ζωής του, όταν τις χωρίζει, είναι μες στην καταστροφή. Τελευταίο παράδειγμα, η Λάρα Φλιν Μπόιλ.

Η γνωστή 33χρονη ηθοποιός, από τον Ιανουάριο που ο γάμος της με τον Νίκολσον έλαβε τέλος, άρχισε τις καταχρήσεις δείχνοντας μία σαφή προτίμηση στο αλκοόλ. Τη μία πίσω από την άλλη χτύπαγε τις βοτκίτσες με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να γίνεται ντίρλα. Τον τελευταίο μάλιστα καιρό, η κατάσταση της ήταν απλώς...μαύρα χάλια όπου μεταξύ άλλων ξέχναγε αναμμένη την μηχανή του αυτοκινήτου της, δεν πήγαινε στο σπίτι της ή κοιμόταν όπου έβρισκε. Η μητέρα της δεν μπορούσε να βλέπει την κόρη της σε αυτή την κατάσταση κι αποφάσισε να αναλάβει δράση και να τη στείλει σε μία κλινική απεξάρτησης.

Δε λες πάλι καλά που δέχτηκε και είναι μάλιστα τυπική στο πρόγραμμα; Απ' ότι παραδέχτηκε η ίδια, κατάλαβε το λάθος της και είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Για χάρη κυρίως της μαμάς της, αλλά και να μπει στο μάτι του Τζακ. Όχι, για να μην έχει να λέει δηλαδή. Πάντως, ο διάσημος ηθοποιός μέχρι στιγμής, δεν έχει ταραχθεί και πολύ. Κάτι τέτοια βλέπει ο παππούς μου και σκάει που δεν έτυχε σε αυτόν η Λάρα. Τουλάχιστον, θα της φερόταν με το γάντι.