Οι πρώτες αποχωρήσεις στο Πάρτι

27.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει το Πάρτι και ήδη έχουμε την πρώτη εγκατάλειψη στο reality. Δύο νοματαίοι, η Ίρσα και ο Παναγιώτης,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει το Πάρτι και ήδη έχουμε την πρώτη εγκατάλειψη στο reality. Δύο νοματαίοι, η Ίρσα και ο Παναγιώτης, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, μάζεψαν το πρωί της Πέμπτης, τα μπογαλάκια τους στο ξαφνικό και... μην είδατε τον Παναγή. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να μάθουν τους λόγους, αλλά όσο τους έμαθες εσύ άλλο τόσο τους έμαθαν κι αυτοί. Κι άντε για τον Παναγιώτη μπορεί να υπάρχει μία εξήγηση.

Ο άνθρωπος είναι 29 ετών και δεν αποκλείεται, μόλις άκουσε τις ηλικίες των συμπαικτών του να του ήρθε κόλπος. Πάνω στην αγωνιώδη απορία του "Γεννιούνται άνθρωποι αυτές τις χρονιές", η θετική απάντηση που πήρε, του έκοψε τα ύπατα και προκειμένου να πάθει το...εγκεφαλικό, ο άνθρωπος προτίμησε να φύγει. Τώρα για τη νεαρή Κύπρια, ούτε κατά διάνοια δεν μπορώ να υποψιαστώ το λόγο για τον οποίο αποχώρησε. Πάντως, φαίνεται πως το έχει το συγκεκριμένο reality (πέρυσι το Bar, φέτος το Πάρτι) και στο ξεκίνημα να έχουμε από δύο αποχωρήσεις. Έτσι για το καλό. Αν και στο Bar, πρώτα έφυγε ο αλησμονήτου μνήμης Γιώργος Νάιδας και μετά από καμιά εβδομάδα ο - I wanna be μεγάλη μορφή της Κύπρου - Κλεάνθης (μου διαφεύγει το επίθετο αυτή τη στιγμή).

Κατά τα άλλα, η πιτσιρικαρία του Πάρτι από τις πρώτες κιόλας μέρες δείχνει να καταδιασκεδάζει το όλο σκηνικό. Ήδη, οι πρώτες παρέες και συμπάθειες είναι φανερές, όπου ο Βαγγέλης και ο Θοδωρής εξελίσσονται σε δίδυμο. Ο καιρός θα δείξει.