Τα κουφώματα της Μαστροκώστα!

27.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μπορεί να σου προκαλέσει ένα...σκάρτο κούφωμα; Εκτός από το γεγονός ότι δεν θα είναι ασφαλές το σπίτι και οι κλέφτες θα κάνουν πάρτι, μπορεί να σε σούρει μέχρι τα δικαστήρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μπορεί να σου προκαλέσει ένα...σκάρτο κούφωμα; Εκτός από το γεγονός ότι δεν θα είναι ασφαλές το σπίτι και οι κλέφτες θα κάνουν πάρτι, μπορεί να σε σούρει μέχρι τα δικαστήρια. Πάρε παράδειγμα την Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία άρχισε νταραβέρια με την δικαιοσύνη, εξαιτίας των κουφωμάτων του νέου της σπιτιού. Η γνωστή tv persona (για τη φετινή χρονιά, του χρόνου έχει ο Θεός) πριν ένα χρόνο απευθύνθηκε σε γνωστή εταιρεία κουφωμάτων, που έχει το εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη, για να αναλάβει να εγκαταστήσει στο νεόκτιστο σπίτι της ( μία μεζονέτα στη Νέα Σμύρνη παρακαλώ) τα κουφώματα.

Πήγε σε μία έκθεση στην Αθήνα, διάλεξε τα καλύτερα της αγοράς κι έδωσε μία προκαταβολή ύψους δύο εκατομμυρίων δραχμών. Τα κουφώματα κόστιζαν συνολικά τρία εκατομμύρια εκατόν δέκα χιλιάδες δραχμές, που σημαίνει πως το υπόλοιπο θα το έδινε μόλις θα της τα έβαζαν. Αυτό έγινε σύντομα, όμως, το τι επακολούθησε τη μέρα που οι εργάτες πήγαν σπίτι της, δεν λέγεται. Της Γωγούς δεν άρεσαν καθόλου τα κουφώματα που είδε, επιμένοντας ότι δεν ήταν αυτά που παρήγγειλε. Με το ένα και με το άλλο, τελικά τα πήραν πίσω κι έφεραν άλλα τα οποία επίσης δεν άρεσαν της Γωγούς η οποία αποφάσισε να μην τους δώσει το υπόλοιπο ποσό.

Έτσι, φθάσανε στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τετάρτη, όμως, η Μαστροκώστα ήταν απούσα. Αντ' αυτής τα είπε ο δικηγόρος της κι όπως λένε κατέχοντες της νομικής, τα είπε μια χαρά ο επιστήμονας. Η απόφαση αναμένεται να βγει σε τρεις με τέσσερις μήνες.