Τα πάντα για την Κίντμαν

27.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Η κατάκτηση του πολυπόθητου Όσκαρ από τη Νικόλ Κίντμαν χαροποίησε τα μάλα συγγενείς και φίλους, αλλά και πρώην αγαπημένους οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να τη συγχαρούν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η κατάκτηση του πολυπόθητου Όσκαρ από τη Νικόλ Κίντμαν χαροποίησε τα μάλα συγγενείς και φίλους, αλλά και πρώην αγαπημένους οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να τη συγχαρούν. Ο πρώτος που της είπε το "μπράβο" ήταν ο Τομ Κρούζ, ο οποίος άφησε άφωνη - την ούτως ή άλλως άλαλη από την κατάκτηση - Νικόλ. Με το που επέστρεψε η νικήτρια στη θέση της, ο πρώην σύζυγος προσπαθούσε να την πάρει τηλέφωνο, αλλά εννοείται πως δεν τα κατάφερε αφού η Κίντμαν κατέχει από savoir vivre και σε τέτοιες περιπτώσεις έχει κλειστό το κινητό της. Όχι σαν κάτι άλλους άξεστους, που δεν χαμπαρίαζουν από τέτοια.

Τελικά, έπιασε γραμμή και προς μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση ήταν ο πρώτος που επικοινωνούσε μαζί της. Η Νικόλ κατασυγκινήθηκε με την κίνηση του αυτή και λίγο έλειψε να τα μπήξει η γυναίκα. Η Πενέλοπε να δεις συγκίνηση που ένιωσε όταν ο καλός της έκανε αμάν και πώς να τηλεφωνήσει στην πρώην. Πάντως παρ' όλη την πρωτιά του Τομ, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ράσελ Κρόου κι εκεί να δεις σκασίλα που την έχει ο πρώην. Ο Ράσελ ακολούθησε τη νέα μόδα του Χόλιγουντ, που θέλει τους σταρ για ασήμαντους λόγους να βάζουν ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε περιοδικά, για τα συχαρίκια και η κίνηση του αυτή συγκίνησε τα μάλα την αγαπημένη του φίλη.

Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πλήρωσε κάτι παραπάνω, αλλά τα λόγια που έγραψε. Αντί να γράψει ένα "Συγχαρητήρια", της έγραψε ολόκληρο λόγο με λόγια που σε κάνουν να τα μπήξεις. "Η αφοσίωση, η εξυπνάδα και το ταλέντο της Νικόλ επιτέλους αναγνωρίστηκαν, χειροκροτήθηκαν κι επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για εκείνη και την οικογένεια της, για οποιονδήποτε αγαπά. Είμαι σίγουρος. Σνιφ, σνιφ.