Ένας χούλιγκαν σχεδιαστής!

26.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Σε σκληροπυρηνικό οπαδό έχει εξελιχθεί ο Κάλβιν Κλάιν και την ταμπέλα αυτή την κέρδισε άξια με το σπαθί του. Ο διάσημος σχεδιαστής
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε σκληροπυρηνικό οπαδό έχει εξελιχθεί ο Κάλβιν Κλάιν και την ταμπέλα αυτή την κέρδισε άξια με το σπαθί του. Ο διάσημος σχεδιαστής, τις προάλλες πήγε σε αγώνα μπάσκετ, προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, New York Nicks και κατάφερε να κάνει το γήπεδο άνω κάτω. Κάποια στιγμή κι ενώ ο αγώνας ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ο Κάλβιν την είδε μεγάλος προπονητής με διπλώματα, με αποτέλεσμα να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει εντολές σε έναν παίκτη.

Ωστόσο, οι κινήσεις του μόνο ειρηνικές διαθέσεις δεν έκρυβαν. Ο σχεδιαστής ήταν μες στον τσαμπουκά και το μάτι του γυάλιζε, πράγμα που παρατήρησε η ασφάλεια του χώρου, που κινήθηκε άμεσα. Τον βούτηξαν στον αέρα και τον κάθισαν στη θέση του. Στο διάστημα αυτό, όμως, πρόλαβε να πει στον παίκτη δύο κουβέντες. Τι ακριβώς του είπε ουδείς έμαθε, διότι ο μπασκετμπολίστας αρνήθηκε επιμελώς να αποκαλύψει το μικρό τους "μυστικό".

Παραδέχτηκε, πάντως, πως αιφνιδιάστηκε από τον Κλάιν, ενώ περίμενε πότε θα έρθει η αστυνομία να τον πάρει σηκωτό. Στην αρχή μάλιστα - μέχρι να καταλάβει περί ποίου πρόκειται - έναν φόβο τον ένιωσε στο πετσί του. Τελικά, όλα πήγαν κατ' ευχή και ο σχεδιαστής δεν ξανακουνήθηκε από τη θέση του. Ας έκανε διαφορετικά άμα ήθελε.