Πάρτι, σεξ και ευρώ!

26.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κατά τη λαϊκή παροιμία "Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει" οι συμμετέχοντες στο νέο reality του Mega "Party" κατέστησαν σαφές πως "Πάρτι χωρίς σεξ, προκοπή δεν κάνει".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατά τη λαϊκή παροιμία "Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει" οι συμμετέχοντες στο νέο reality του Mega "Party" κατέστησαν σαφές πως "Πάρτι χωρίς σεξ, προκοπή δεν κάνει". Τα νέα "μπαρόνια" του τηλεοπτικού κόσμου, έβγαλαν από τα ρούχα τους γνωστούς άγνωστους της τηλεόρασης, οι οποίοι άφησαν για λίγο τον πόλεμο για να δουν το "Πάρτι", με τις τοποθετήσεις τους στο επίμαχο θέμα του σεξ, ενώ το κέφι και η όρεξη που επέδειξαν απασχόλησε τα μάλα τις ειδικευμένες επί των reality εκπομπές. Ποιοι είναι όμως οι "παρτάκηδες";

Το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι υπόθεση Θεσσαλονίκης καθώς οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από την συμπρωτεύουσα. Η Κύπρος, για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε, πως...εκτιμά τα εν λόγω παιγνίδια, στέλνοντας δύο εκπροσώπους της, την Ίρσα και την Μαρία, η οποία από το ξεκίνημα έκλεψε τις εντυπώσεις. Αεροσυνοδός και εστεμμένο μοντέλο (Μις Μεσόγειος) γαρ. Τώρα αυτό, δεν ξέρω αν είναι καλό, πάντως, η Αθήνα έχει μόλις δύο εκπροσώπους. Οι συμμετέχοντες είναι όλα τους αμούστακα αγοράκια και κοπέλες..."Miss Sixty" (όλες τους φοράνε παντελόνι νούμερο 25). Οι μόνες εξαιρέσεις είναι ο Αλέξανδρος (34 χρ.) και ο Παναγιώτης (29).

Στα του επαγγέλματος τώρα, σε ένα τέτοιο παιγνίδι δεν θα μπορούσαν να μη συμμετάσχουν άτομα του χώρου. Οι barwomen και οι barmen δίνουν και παίρνουν, με αποτέλεσμα να νομίζεις πως είσαι σε διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου "μπαρονιού". Υπάρχουν, βέβαια, ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η αοιδός (σιγά μη δεν υπήρχε τέτοια) Λίτσα, η ρεφλεξολόγος Μάγδα, η θεολόγος Χαρά, η γυμνάστρια Μαργαρίτα και ο γεωπόνος Παναγιώτης. Στην παρέα υπάρχει και ο 24χρονος Βαγγέλης, τον οποίο τηλεοπτικές εκπομπές χαρακτήρισαν ως "Κώστα Φραγκολιά". Σιγά! Εμένα περισσότερο μου φέρνει σε νέο Φίλιππο Μελά, πρώην παίκτη του Bar.