Τι τρέχει με Ματσούκα και Παπαδάτο;

19.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν κι έχει βουίξει ο τόπος με αυτές, είναι πως η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ύποπτες εξόδους με τον Μάριο Παπαδάτο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν κι έχει βουίξει ο τόπος με αυτές, είναι πως η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ύποπτες εξόδους με τον Μάριο Παπαδάτο. Ποιος είναι αυτός; Ένας πρώην αγαπημένος της Καίτης Γαρμπή, αλλά και της Άντζυς Σαμίου, για τον οποίο οι δύο καλλιτέχνιδες, λέγεται πως έκοβαν φλέβες όσο ήσαν μαζί. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές οι δύο οι οποίες λύγισαν μπρος στα κάλλη του Παπαδάτου. Ως φαίνεται, ο γνωστός επιχειρηματίας διαθέτει αυτό το κάτι που συγκινεί τις "επώνυμες" γυναίκες και δεν αποκλείεται το ίδιο να συνέβη με την Ματσούκα.

Η τέως "φίλη" του Στράτου Τζώρτζογλου, με τον οποίο οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει τα...φιλικά τους τσανάκια, μετά από τρικούβερτο καβγά σε κλαμπ του Κολωνακίου, μάλλον βρήκε...φιλικό αποκούμπι στο πρόσωπο του Μάριου. Η σχέση τους μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστη καθώς άλλοι μιλούν για νέο έρωτα κι άλλοι για...νέο έρωτα. Οι πρώτες φωτογραφίες τους από εξόδους έχουν κιόλας κυκλοφορήσει και είναι από κάποια βράδια που πήγαν να διασκεδάσουν στον Απόλλωνα και στο Σκυλάδικο Κλαμπ. Η αλήθεια είναι πως τα "ντοκουμέντα" δεν κρύβουν κάτι το μεμπτό καθώς τα παιδιά ναι μεν κάθονται δίπλα δίπλα, αλλά πουθενά δεν υπάρχει το πονηρό στοιχείο.

Που εκείνες οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες την εποχή της μεγάλης της φιλίας με τον Τζώρτζογλου; Τότε που στο μπράτσο της είχε γράψει με κραγιόν "Στράτος". Τότε που έδιναν φιλικά...French kisses, τότε που εκείνη καβάλαγε την μηχανή του έξω από το σπίτι του και τόσες άλλες. Πάντως, τώρα η Ματσούκα και ο Παπαδάτος είναι κατηγορηματικοί στην θέση τους πως είναι φίλοι και ότι η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η Δήμητρα μαζί με τον Τζώρτζογλου εμφανίζονταν στο Ψυρρή Live, ιδιοκτησίας Παπαδάτου.