Κρίση στον γάμο της Τζούλια Ρόμπερτς!

19.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Την πιο σοβαρή κρίση περνάει ο γάμος της Τζούλια Ρόμπερτς και του Ντάνι Μόντερ. Το ζευγάρι, μέσα στους οχτώ μήνες
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την πιο σοβαρή κρίση περνάει ο γάμος της Τζούλια Ρόμπερτς και του Ντάνι Μόντερ. Το ζευγάρι, μέσα στους οχτώ μήνες που είναι παντρεμένο, έχει καταφέρει να τσακωθεί και να ανταλλάξει λόγια βαριά, ίσαμε χίλιες και μία φορές. Για να καταλάβεις, οι καβγάδες τους είχαν καταντήσει να είναι...καθημερινό τροπάρι, ενώ αιτία αυτών ήταν η ζήλια. Ωστόσο, στο τέλος πάντα κατάφερναν και μόνιαζαν.

Αυτή την φορά, όμως, τα πράγματα είναι τω όντι σοβαρά και ιδιαίτερα κρίσιμα. Η Τζούλια, μιαν όμορφη ημέρα, έπιασε τον αντρούλη της σε τρυφερό τετ - α - τετ (κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός τρέιλερ) με μία όμορφη συνάδελφό της, την Κριστίν Ντάνστ. Ήταν που ήταν ζηλιάρα η δύσμοιρη, ήρθε κι έγινε Ρένα Βλαχοπούλου στην ομώνυμη ταινία. Στο σπιτικό τους (προίκα της Ρόμπερτς) επακολούθησε μεγάλος χαμός, ενώ ως είθισται σε τέτοιες...εμπόλεμες καταστάσεις, θυμάσαι ο, τι σου έρχεται εκείνη τη στιγμή.

Το αυτό συνέβη και με τον Μόντερ, ο οποίος θυμήθηκε πως η γυναικούλα του δεν του κάνει παιδί. Όχι, γιατί η Τζούλια έχει βάλει την καριέρα της πάνω απ' όλα, αλλά γιατί όσες προσπάθειες κι αν έχει κάνει, έχουν πέσει όλες στο κενό. Τώρα αν είναι...στέρφα (όπως λένε και στο χωριό μου) δεν το γνωρίζω και δεν το νομίζω. Όπως και να έχει, η επίθεση του Ντάνι ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη, με αποτέλεσμα η Ρόμπερτς να έρθει και να γίνει Τούρκα από το κακό της. Και με το δίκιο της, δεν το συζητώ. Να πεις, όμως, πως ο άσημος κάμεραμαν την έκανε...γαργάρα στο σημείο εκείνο, ζητώντας της συγνώμη; Είχε ανεβάσει στροφές, με αποτέλεσμα να θυμηθεί επίσης πως η σύζυγος δεν μιλάει καλά στους γονείς του και δεν τους επισκέπτεται συχνά στο σπίτι. Μετά από όλα αυτά, όσοι γνωρίζουν την διάσημη ηθοποιό, λένε πως πολύ δύσκολα θα αντέξει, ενώ κάνουν προβλέψεις για το πότε θα πει το "Χωρίζουμε".