Η εκδίκηση της Κίντμαν!

18.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το αίμα της πίσω παίρνει σιγά σιγά η Νικόλ Κίντμαν, η οποία είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει το όνομά της. Δεν είναι πράγματα αυτά, να βγαίνει ο καθένας
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το αίμα της πίσω παίρνει σιγά σιγά η Νικόλ Κίντμαν, η οποία είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει το όνομά της. Δεν είναι πράγματα αυτά, να βγαίνει ο καθένας και να της αποδίδει τον τίτλο της αντροχωρίστρας με τόση ευκολία σα να την αποκαλεί "Δόνα Μαρκήσια Νικόλ". Η διάσημη ηθοποιός απείλησε με μηνύσεις και αγωγές, αν δεν βγουν οι εφημερίδες που είχαν πρωτοσέλιδα για τον "έρωτα" της με τον Τζουντ Λο και ζητήσουν ταπεινά συγνώμη.

Μπρος σε μία ωρυόμενη Νικόλ και αποφασισμένη για όλα, η Sunday Telegraph με άρθρο της ζήτησε ταπεινά συγνώμη, επειδή ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που έβγαλαν το σκάνδαλο. Το γεγονός αυτό ικανοποίησε ιδιαίτερα την θιγμένη Νικόλ, αλλά και τον δικηγόρο της ο οποίος ανέφερε μετά: "Η εφημερίδα αντέδρασε πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις μας επειδή ήθελε να αποφύγει την δικαστική οδό". Εμ κύριε δικηγόρε μας, με τέτοια κρίση που περνάνε τα Μέσα Ενημέρωσης δεν είναι να σπαταλάς τα ωραία σου λεφτά σε δίκες για να αποδείξεις ότι η Κίντμαν και ο Λο το πήραν αλλιώς και ζουν έναν παράνομο έρωτα.

Ωστόσο, η ηθοποιός περιμένει να πράξουν το ίδιο και άλλες δύο εφημερίδες, η Daily Mail και η Sun. Ειδικά στην δεύτερη, η Νικόλ έχει μεγάλο άχτι καθώς προ ολίγων ημερών έβγαλε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας που συμπρωταγωνιστεί το "ζεύγος". Και τι έδειχναν σε τελική ανάλυση τα εν λόγω...πειστήρια; Την Κίντμαν να έχει πάρει μονότερμα τον Τζουντ και να μην τον αφήνει να αρθρώσει λέξη. Ροδάνι πήγαινε η γλώσσα της, ενώ όταν αυτός πήγε να ρίξει ένα χασμουρητό, εκείνη για να του κεντρίσει το ενδιαφέρον του έπιασε το μπούτι κάτω από το τραπέζι και του είπε: "πρόσεξε με". Και την πρόσεξε. Την εξήγηση αυτή για τις φωτογραφίες δεν την έδωσε η Νικόλ, αλλά η ίδια επιμένει πως είναι αθώες γι αυτό απαιτεί συγνώμη. Αν δεν την πάρει σύντομα, θα πάει στα δικαστήρια προκειμένου να αποδείξει την αλήθεια. Εύχεται πάντως να πάρει το "Sorry" διότι η τελετή των Όσκαρ πλησιάζει και πολύ φοβάται μήπως οι κριτές δεν της δώσουν το αγαλματίδιο λόγω...κακής συμπεριφοράς. Ναι, γίνονται κι αυτά.