Η ώρα της χολής!

17.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τι ακούνε τα έρμα τα αυτάκια μας δεν περιγράφεται. Το τελευταίο που κυκλοφόρησε είναι πως ο Χάρης Βαρθακούρης παντρεύεται την καλή του Κατερίνα Παντελίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τι ακούνε τα έρμα τα αυτάκια μας δεν περιγράφεται. Το τελευταίο που κυκλοφόρησε είναι πως ο Χάρης Βαρθακούρης παντρεύεται την καλή του Κατερίνα Παντελίδου, πληροφορία την οποία ο νεαρός αοιδός διέψευσε αμέσως. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το κουλό της ιστορίας, αλλά άλλο που βεβαίως κυκλοφόρησε. Ο Γιάννης Πάριος, λένε πως ζήλεψε από τον γιο του και είπε: "Παντρεύεται που παντρεύεται ο Χάρης, δεν κάνω κι εγώ έναν γάμο να έχουμε διπλή χαρά στο σόι"; Λες και αν θελήσει ο Πάριος να κάνει το "τρις εξαμαρτείν", θα περιμένει να αποκατασταθεί ο πρωτότοκος. Δε λες, πάλι καλά που δεν είπαν ότι θέλουν να κάνουν διπλούς γάμους για να φύγουν τα πολλά έξοδα, με τραπεζώματα και τα τοιαύτα.

Σε πελάγη ευτυχίας πετάει ο Γιώργος Τσαλίκης και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: θα γίνει πατέρας. "Περσινά ξινά σταφύλια" θα μου πεις, διότι η είδηση έχει κυκλοφορήσει από την μέρα....της σύλληψης μπορώ να σου πω. Πρόσφατα, μάθαμε πως το ζεύγος περιμένει κόρη, ενώ είχαμε και την σχετική περιγραφή για το τι επακολούθησε στο ιατρείο του γυναικολόγου όταν τους είπε το φύλο του παιδιού. Ο Τσαλίκης πήρε την Δώρα στην αγκαλιά, την έφερε πόσες σβούρες (μέχρι να βγάλει το έμβρυο από το στόμα η γκαστρωμένη) και μετά της έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί. Άμα κάνεις ρεπορτάζ, ξέρεις και πόσα παίρνει ο γυναικολόγος στην κάθε επίσκεψη!

Κι ένα τελευταίο που επίσης κυκλοφόρησε για το Τσαλικέικο. Ακούστηκε πως ο αοιδός πρόκειται να αγοράσει το ξενοδοχείο των γονιών της Μπέτυς Μαγγίρα στο Κορωπί, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το θέμα εδώ δεν είναι πως ο Γιωργάκης κάνει επενδύσεις για το μέλλον, ούτε ότι διαθέτει το άνωθεν ποσό. Το θέμα είναι πως οι γονείς της γνωστής παρουσιάστριας μένουν μόνιμα στην Ξάνθη κι έχουν σχέση με το Κορωπί, όσο ένας αθηναίος με το...Λιανοκλάδι. Οπότε δεν χρειάζεται να διαψευστεί η είδηση καθώς δεν υφίσταται μία τέτοια. Εξόν κι αν η Μπετούλα είναι νύφη με προίκα και δεν το λέει, για να μην την θέλουν για τα...λεφτά της αισθήματα.