Γυμνή Λιζ Χάρλεϊ!

17.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μπορεί για τα μοντέλα να ισχύει ότι και για τα άλογα, δηλαδή...τα σκοτώνουν όταν γεράσουν, όμως με την Λιζ Χάρλεϊ μόνο αυτό δεν συμβαίνει. Το γνωστό μοντέλο
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μπορεί για τα μοντέλα να ισχύει ότι και για τα άλογα, δηλαδή...τα σκοτώνουν όταν γεράσουν, όμως με την Λιζ Χάρλεϊ μόνο αυτό δεν συμβαίνει. Το γνωστό μοντέλο, αν και πάτησε τα 37 χρόνια ζωής (να τα χιλιάσει το χρυσό μου) και παρόλο που έγινε μητέρα, προ ολίγων μηνών υπέγραψε ένα "χρυσό" συμβόλαιο με την Estee Lauder, την εταιρεία που την έκανε μεγάλη φίρμα στην show biz. Για τα δύο επόμενα χρόνια η Λιζ θα εισπράξει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των δύο (2) εκατομμυρίων δολαρίων. Μια χαρά λεφτά είναι για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε κι αυτό το γνωρίζει καλά το Λιζάκι.

Έτσι, βάζοντας την τζίφρα της συμφώνησε να κάνει ακόμη και γυμνές φωτογραφήσεις. Μην φανταστείς φωτογραφίες τύπου Playboy. Λίγο στήθος, μπόλικο μπούτι, αρκετά οπίσθια ήταν το deal κι επειδή στην Estee Lauder κάνουν πράξη τον λόγο τους, η φωτογράφηση - σκάνδαλο είναι γεγονός. Η Χάρλεϊ σε λίγο καιρό πρόκειται να προκαλέσει πολλές καραμπόλες και ατυχήματα καθώς οι γιγαντοαφίσες που είναι σε μία άκρως αισθησιακή πόζα, θα γεμίσουν τον τόπο. Ωστόσο, πρέπει να σταθούμε σε ένα σημείο της ιστορίας. Η Λιζ - κατά κοινή ομολογία όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες - είναι σκέτη κόλαση, γυναίκα να την πιεις στο ποτήρι σου, που βάζει κάτω πολλές συνομήλικες της.

Στην φωτογράφηση, εκτός της Χάρλεϊ συμμετέχει και η Liya Kebede. Ποια είναι τούτη; Ένα 24χρονο μοντέλο από την Αιθιοπία, η οποία έχει κάνει ξώφυλλα στην γαλλική και την ιταλική Vogue. Όσοι την ξέρουν μιλάνε για μεγάλο...ταλεντάκι! Που σημαίνει ότι η νεαρά είναι μπουκιά και συχώριο. Πάντως, η Λιζ δεν έχει να φοβάται τις συγκρίσεις, διότι όπως λέει και ο λαός: "η γριά κότα έχει το ζουμί" ή (για να μην με πάρουν με τις ντομάτες) "ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς"!