Τον Απρίλιο ο γάμος του Κρόου!

17.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Όποια ελπίδα είχαν οι απανταχού φαν (επώνυμες και μη) του Ράσελ Κρόου να αλλάξει γνώμη και να μην βάλει το στεφάνι, έπεσε στο κενό. Ο γόης ηθοποιός,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όποια ελπίδα είχαν οι απανταχού φαν (επώνυμες και μη) του Ράσελ Κρόου να αλλάξει γνώμη και να μην βάλει το στεφάνι, έπεσε στο κενό. Ο γόης ηθοποιός, όχι μόνο θα παντρευτεί την τυχερή Ντανιέλ Σπένσερ, αλλά βγήκε και ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου. Η 7η Απριλίου του τρέχοντος έτους, ημερομηνία που είναι και τα γενέθλια του, θα είναι η μέρα που ο Ράσελ θα εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων προκειμένου να έλθει εις γάμου κοινωνία με την καλή του Ντανιέλ.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας, μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο Κρόου ήθελε να συνδυάσει το κλείσιμο των 39 χρόνων του, με το "κλείσιμο" της...ανέμελης ζωής. Κι από αυτή είναι γεγονός πως έχει μπουχτίσει για τα καλά. Το ζευγάρι σχεδιάζει μία λιτή τελετή στην οποία θα παρίσταντο 80 καλεσμένοι, όλοι τους συγγενείς και φίλοι. Για το αν η Μεγκ Ράιαν θα είναι μία από αυτές (όπως άλλωστε είχε ακουστεί) δεν ειπώθηκε το παραμικρό. Το μυστήριο θα λάβει χώρα στο σπίτι των μελλόνυμφων στο Βόρειο Σίδνεϊ, ενώ σε καμία των περιπτώσεων ο Ράσελ δεν επιθυμεί να του προσδώσει...Χολιγουντιανό αέρα. Εξάλλου, όπως λένε στενοί του φίλοι "η σχέση του με την Ντανιέλ, ποτέ δεν ήταν Χολιγουντιανή".

Το ζευγάρι, κατά το "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" έχουν φροντίσει και για την τελευταία λεπτομέρεια του γάμου. Προ ολίγων ημερών ταξίδεψαν μέχρι τα μέρη μας (εννοώ την Ευρώπη) για να αγοράσουν το γαμπριάτικο κουστούμι και το νυφικό. Και τα δύο είναι δια χειρός Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος τυγχάνει αγαπημένος και προσωπικός σχεδιαστής του γαμπρού. Πάντως, παρόλο το "αντρουά" ίματζ που έχει πλασάρει ο Ράσελ, στην σχέση του με την Ντανιέλ αλλά και στον επικείμενο γάμο τους, έχει επιδείξει στοιχεία ενός πρωτάρη άνδρα, ο οποίος είναι μες στο άγχος για το τι θα πει και τι θα κάνει. Θέλεις παράδειγμα; Έναν ολόκληρο μήνα περιέφερε το δαχτυλίδι του αρραβώνα μέχρι να πάρει την απόφαση να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Άσε, που πρώτα ζήτησε το χέρι της καλής του από τον πατέρα της, παίρνοντας κιόλας την ευχή. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο συνεσταλμένος θα ήταν, αν ο πεθερός του έλεγε "Σιγά μην δώσω την κόρη μου σε σένα τον άξεστο". Το βλέπω να τον άρχιζε στις ανάποδες, εξόν κι αν βαλάντωνε στο κλάμα ο βαριά ερωτοχτυπημένος Ράσελ.