Τα εσώρουχα της Κάιλι!

18.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάταια περίμεναν τα μιλιούνια των δημοσιογράφων και ο κόσμος που βρέθηκε στην επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Μελβούρνης, μπας και δουν την Κάιλι Μινόγκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάταια περίμεναν τα μιλιούνια των δημοσιογράφων και ο κόσμος που βρέθηκε στην επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Μελβούρνης, μπας και δουν την Κάιλι Μινόγκ να παρουσιάζει η ίδια στην πασαρέλα την σειρά των εσώρουχών τους. Η διάσημη αοιδός με τα "βραβευμένα" οπίσθια της δεν τους έκανε την χάρη, διότι όπως δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια...φοβάται τις πασαρέλες. Ναι, όπως το διαβάζεις. Η Κάιλι, αν και αλωνίζει τις σκηνές στις διάφορες συναυλίες της, με την πασαρέλα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να την...οργώσει ούτε με την σκέψη της. Έτσι, οι παριστάμενοι της βραδιάς αρκέστηκαν στο να απολαύσουν απλά τα εσώρουχα της Μινόγκ που φέρουν την επωνυμία Love Kylie.

Όχι ότι τους κακόπεσε, διότι τα μανεκένε που τα παρουσίασαν ήταν όλα τους υπέροχα. Για τα δε, εσώρουχα δεν το συζητώ. Στην πλειοψηφία τους ήταν τολμηρά και άκρως αποκαλυπτικά, ενώ κάθε φορά που έριχναν ένα τσαχπίνικο λίκνισμα του κορμιού τους, το ανδρικό κοινό από κάτω ένιωθε το έμφραγμα να έρχεται. Κατά την διάρκεια της επίδειξης έπαιζαν σε ένα βίντεο γουόλ διάφορα κλιπ της αοιδούς, ενώ παρουσίαζαν και φωτογραφήσεις της σε περιοδικά με τολμηρές πόζες. Η Κάιλι - παρόλη την φοβία της - ανέβηκε στο τέλος στην πασαρέλα για τις καθιερωμένες ευχαριστίες, αλλά και να πει δυο κουβέντες στο κοινό της που την αποθέωνε. Η καλλιτέχνιδα φορούσε ένα λευκό δαντελωτό φόρεμα, που για τα δεδομένα της, αλλά και για το concept της βραδιάς ήταν τω όντι...συντηρητικό.

"Χαίρομαι πολύ που είναι αυτές κι όχι εγώ" ξεκίνησε - μες στη συγκίνηση - τον λόγο της η Κάιλι για να εξηγήσει στη συνέχεια πως φοβάται τις πασαρέλες, οπότε πάλι καλά που παρουσίασαν τα μοντέλα τα εσώρουχα, διότι αν το έκανε η ίδια θα γινόταν ρεζίλι των σκυλιών. Τέλος πάντων, για την πρωτοβουλία της να επιδείξει τα εσώρουχά της, η Κάιλι έχει μία εξήγηση. Πρόσεξε τι λέει πάνω σε αυτό. Όταν η ιδιότροπη και μικροσκοπική αοιδός βλέπει έναν άνδρα, τον κοιτάει από την κορφή μέχρι τα νύχια και στο τέλος καταλήγει στο συμπέρασμα: "Θέλω να δω τι φοράει κάτω από το τζιν του". Η Μινόγκ, λοιπόν, σκέφτηκε πως την στιγμή που η ίδια κάνει τέτοιες σκέψεις, γιατί να μην τις κάνει η κοινωνία όλη. Έτσι, για την κοινωνία τούτη επιδεικνύει τα δικά της. Για να λυθεί και η απορία μας δηλαδή πως είναι το βρακί της Κάιλι.