Κατηγορείται για ξέπλυμα ο Ντον Τζόνσον!

13.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Τσακωτό έκαναν οι αρχές της Γερμανίας τον Ντον Τζόνσον, τον πάλαι ποτέ "σκληρό του Μαϊάμι" και πρώην σύζυγο της Μέλανι Γκρίφιθ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τσακωτό έκαναν οι αρχές της Γερμανίας τον Ντον Τζόνσον, τον πάλαι ποτέ "σκληρό του Μαϊάμι" και πρώην σύζυγο της Μέλανι Γκρίφιθ. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά από έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε πως κουβαλούσε στο αυτοκίνητο του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των οκτώ (8) δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν οι αρχές τον ρώτησαν "τι είναι τούτα τα λεφτά;" εκείνος ψύχραιμός απάντησε: "Πάω στην Γερμανία να αγοράσω αυτοκίνητο".

Εννοείται πως με το συγκεκριμένο ποσό, όχι μόνο δεν αγοράζει ένα απλό αυτοκινητάκι, αλλά είναι σε θέση να αγοράσει ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία της Mercedes, αγαπημένος του τύπος αυτοκινήτου αν κρίνω από το γεγονός ότι το όχημα που μετέφερε το παραδάκι ήταν της ιδίας μάρκας. Τέλος πάντων, μαζί με τον Τζόνσον ήταν κι άλλο δύο άνδρες, γεγονός που κάνει τις αρχές να υποψιάζονται πως πρόκειται για οργανωμένα πράγματα και δη για ξέπλυμα χρήματος. Ο έλεγχος έγινε στα σύνορα της Γερμανίας ενώ ερχόταν από την Ελβετία.

Οι γερμανικές Αρχές ωστόσο δεν του απήγγειλαν κατηγορίες αφήνοντας τον ελεύθερο. Μη νομίζεις, όμως, πως ο Ντον θα τη σκαπουλάρει έτσι απλά. Ήδη, την υπόθεση ανέλαβαν οι αρχές της Αμερικής. Εξάλλου, δεν συμβαίνει κάθε μέρα να πάει κάποιος να αγοράσει αυτοκίνητο έχοντας πάνω του, σε πακέτο κιόλας, οκτώ δισεκατομμύρια δολάρια. Αν ισχύει δηλαδή η πληροφορία για το ύψος των χρημάτων, τότε μιλάμε για πολλά λεφτά Αρη. Μη σου πω, περισσότερα και από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση, για την οποία έγινε τόσος λόγος!