Πλήρωσε τα σπασμένα η Μπέκαμ!

13.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το φυσάει και δεν κρυώνει η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία προ δύο ετών θέλησε να υπερασπίσει την τιμή της οικογενείας της, με αποτέλεσμα τώρα να την πληρώνει πανάκριβα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το φυσάει και δεν κρυώνει η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία προ δύο ετών θέλησε να υπερασπίσει την τιμή της οικογενείας της, με αποτέλεσμα τώρα να την πληρώνει πανάκριβα. Για την ακρίβεια, καλείται να δώσει 55 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, στους ιδιοκτήτες καταστήματος ως ηθική αποζημίωση. Η posh τον Μάρτιο του 2001 είχε βρεθεί στο κατάστημα της οικογενείας των McManus - αν έχεις ακουστά - όπου οι ιδιοκτήτες μεταξύ άλλων έχουν προσωπικά αντικείμενα και αυτόγραφα διάσημων προσωπικοτήτων. Τι ακριβώς γύρευε εκεί η Βικτόρια, παραμένει αδιευκρίνιστο.

Ωστόσο, την εξήγηση της έχει η αντίδραση της κυρίας Μπέκαμ στην είσοδο του καταστήματος, όπου χτυπιόταν και ωρυόταν σαν δαιμονισμένη στην Παναγία της Τήνου. Μόλις είδε ένα αυτόγραφο του Ντέιβιντ με την υπογραφή του, τα πήρε κρανίο διότι η γυναίκα θεώρησε πως οι McManus πήραν ένα πλαστό αυτόγραφο του αντρούλη της και το πλάσαραν ως αυθεντικό. Από τις φωνές και τα τσιρίγματα της Βικτόρια σηκώθηκε στο πόδι όλο το κατάστημα, ενώ το συμβάν δεν τελείωσε εκεί. Στη συνέχεια, η Μπέκαμ όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν συκοφαντούσε το εν λόγω μαγαζί, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του να τα πάρουν κι αυτοί στο κρανίο και να της κάνουν μήνυση.

Το δικαστήριο έγινε προ ολίγων ημερών με τους McManus να δικαιώνονται πανηγυρικά. Έτσι, η Βικτόρια εκτός από τις 55 χιλιάδες λίρες που θα τους δώσει, θα πληρώσει τα έξοδα της δίκης (που υπολογίζονται γύρω στις 100 χιλιάδες λίρες) συν ότι θα τους προσφέρει μία σειρά από αθλητικά είδη του Ντέιβιντ με την υπογραφή του. Τι λέει για όλα αυτά ο διάσημος ποδοσφαιριστής; Όπως κι άλλες φορές που τα έχει κάνει σαλάτα η αγαπημένη του, απλά τίποτα!