Η οπαδός Δέσποινα Βανδή!

12.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Σε εξέδρα της Νέας Φιλαδέλφειας μετέτρεψε η Δέσποινα Βανδή την πίστα του Rex, την Κυριακή των Αποκριών. Η γνωστή αοιδός
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε εξέδρα της Νέας Φιλαδέλφειας μετέτρεψε η Δέσποινα Βανδή την πίστα του Rex, την Κυριακή των Αποκριών. Η γνωστή αοιδός, με αφορμή τη μεγάλη νίκη της ομάδας του καλού της Ντέμη Νικολαϊδη επί του Ολυμπιακού, σε μία από τις εμφανίσεις της έσκασε μύτη με κασκόλ της ΑΕΚ και μες στην τρελή χαρά έλεγε τα άσματα της. Πρώτο τραπέζι πίστα καθόταν ο Ντέμης, ο οποίος ήταν μες στην περηφάνια βλέποντας την αγαπημένη του σε ρόλο τρελού οπαδού.

Στο Rex είχε πάει και ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος τον τελευταίο καιρό μας έχει συνηθίσει σε βραδινές και όχι μόνο εξόδους. Ο αοιδός πήγε στο εν λόγω κέντρο, προκειμένου να γιορτάσει τον Βασιλιά Καρνάβαλο και μέρα που ήταν, το έριξε κανονικότατα έξω. Η Δέσποινα, από πίστας, τον κάλεσε να ανέβει πάνω και να την συνοδέψει σε ένα από τα άσματα της. Ο Sakis δεν χάλασε το χατίρι της κολλητής του (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που πηγαίνει στο REX ως θαμώνας και στο τέλος παίρνει το μικρόφωνο) και με ένα σάλτο βρέθηκε στην πίστα. Είπαν μαζί κάποιες επιτυχίες, ξεσήκωσαν τον κόσμο, αστειεύτηκαν μεταξύ τους και η ώρα κύλησε όμορφα και ωραία.

Στο μεταξύ, λόγω Αποκριών στο κέντρο "Πύλη" ο Στέλιος Διονυσίου και η Λένα Παπαδοπούλου - δύο εκ των τριών καλλιτεχνών του σχήματος - έκαναν εμφάνιση με στολές. Η μεν Παπαδοπούλου ντύθηκε Κλεοπάτρα, ο δε Διονυσίου καθαρίστρια. Αν πιστέψουμε πως στις Απόκριες ντυνόμαστε αυτό που ονειρευόμασταν να είμαστε, τότε η Λένα όπως τόσες και τόσες κορασίδες ήθελε να ήταν μία...Κλεοπάτρα. Κατανοητό. Ο Διονυσίου, όμως, είχε όνειρο να γίνει καθαρίστρια; Αποκλείεται. Ο άνθρωπος ήθελε να κάνει τους θαμώνες να σκάσουν στα γέλια και το κατάφερε!