Η Κλίντον δεν θέλει να γίνει μάνα!

12.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά ο Μπιλ Κλίντον δεν θα δει το καλοκαίρι την μονάκριβη κόρη του, Τσέλσι ντυμένη νυφούλα. Τώρα, αυτό δεν ξέρω αν μεταφράζεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά ο Μπιλ Κλίντον δεν θα δει το καλοκαίρι την μονάκριβη κόρη του, Τσέλσι ντυμένη νυφούλα. Τώρα, αυτό δεν ξέρω αν μεταφράζεται για τον πρώην πλανητάρχη ως "δυστύχημα" ή "ευτύχημα", πάντως η νεαρά Κλίντον νιώθει περήφανη για την απόφασή της. Η Τσέλσι εδώ και 15 μήνες διατηρεί σοβαρό δεσμό με έναν συμφοιτητή της στην Οξφόρδη τον Ίαν Κλάους, με τον οποίο αποφάσισαν από κοινού πως είχε φθάσει η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο.

Οι γονείς των παιδιών δεν έφεραν αντίρρηση, παρόλο που και τα δυο τους είναι πολύ νέοι και άπειροι για να ανοίξουν σπιτικό. Κι εκεί που έκαναν τις ετοιμασίες, ήρθαν κι έπιασαν την Τσέλσι τα ψυχο-μητρικο-τρελά της με αποτέλεσμα να ακυρώσει τον γάμο. Η ιδέα και μόνο πως θα γίνει μάνα (απαραίτητη προϋπόθεση μετά τον γάμο) την άγχωνε ιδιαίτερα. Τι την άγχωνε, που κρύος ιδρώτας έλουσε το Κλιντονάκι σαν ονειρεύτηκε να κρατάει στα χέρια της τον καρπό του γάμου της. Τότε την πήραν τα κλάματα (για να είμαστε ακριβείς, πλάνταξε το μοναχοπαίδι των Κλίντον) παίρνοντας οριστικά και αμετάκλητα τη απόφαση να αναβάλει το μυστήριο.

Ο συμφοιτητής και αγαπημένος της έμεινε "κάγκελο" με τα όσα ανακοίνωσε η Τσέλσι και όποια προσπάθεια του να της αλλάξει γνώμη, έπεσε στο κενό. Αυτή ήταν αποφασισμένη, διότι πλέον το κορίτσι έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι έτοιμη να γίνει μάνα, ενώ κατάλαβε πως ο Ίαν δεν είναι ο άνδρας της ζωής της. Έτσι, βρίσκεται προς αναζήτηση του άνδρα της ζωής της και άμα τον βρει άμεσα εμένα να με φτύσεις (ουπς κακία)!