Άρχισε ο reality "Τοίχος" του ΑΝΤ1!

12.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μετά την μικρή ανάπαυλα κι αφού προλάβαμε να πάρουμε μία ανάσα οι τηλεθεατές, τα reality παιγνίδια επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο στις οθόνες μας. Το πρώτο "καλωσόρισμα"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την μικρή ανάπαυλα κι αφού προλάβαμε να πάρουμε μία ανάσα οι τηλεθεατές, τα reality παιγνίδια επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο στις οθόνες μας. Το πρώτο "καλωσόρισμα" το είπαμε στο reality του ΑΝΤ1, "The Wall" και παρόλο που περιμέναμε κάτι διαφορετικό - όπως άλλωστε μας το είχαν πολυδιαφημίσει - τελικά ήταν...ο Μανωλιός που έβαλε την σκούφια αλλιώς! Κάτι σε Big Brother και Φάρμα φέρνει το νέο παιγνίδι, ενώ ακόμη δεν έχουμε κατανοήσει τους όρους του.

Ποιοι πηγαίνουν στη "σπηλιά" που είναι έξω στον κήπο του σπιτιού. Ποιοι παραμένουν σε αυτό και απολαμβάνουν τις ανέσεις (που πάνω κάτω είναι ίδιες με του Big Brother: καναπέδες, πισίνες, ένα ψυγείο τίγκα στο εμπόρευμα ) και τελικά ποιοι και πως μονομαχούν σαν τους μονομάχους της Φάρμας καλή ώρα. Απάντηση στις απορίες μας, μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει, αλλά όπως μας πληροφόρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αυτές θα δοθούν εντός των ημερών. "Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι" και τελικά το βλέπω το όνειρο να μένουμε με την απορία (who cares), διότι ποιος θα καθίσει να δει μία από τα ίδια;

Οι παίκτες, επίσης είναι μία από τα ίδια. Συνταξιούχοι που πήγαν να σκοτώσουν την ώρα τους, παντρεμένες γυναίκες με μεγάλα παιδιά που θέλουν να βγουν στο γυαλί για να τις δει η Νίτσα η γειτόνισσα, μπαργούμαν και μπάρμαν με...κλίση στο τραγούδι, οι οποίοι θέλουν μία ευκαιρία για να βγάλουν ένα δίσκο και τέλος ανάμεσα τους είναι και η Γωγώ. Ποια είναι αυτή; Μία ζουμερούλα ξανθιά τσαχπινογαργαλιάρα παρουσιάστρια της μεταμεσονύκτιας ζώνης του TV Magic, η οποία έκανε απόπειρα να γίνει αοιδός σε κέντρα που βρίσκουν στέγη απόφοιτοι των reality παιγνιδιών και η οποία πήγε στο "Wall" για να ζήσει την περιπέτεια.

Τώρα περί ποιας περιπέτειας μιλάμε, δεν έχω κατανοήσει. Ναι μεν, τους παίκτες στην σπηλιά τους τρώει το μαύρο κρύο της Παιανίας, όμως δεν είναι και Βασιλικά της Εύβοιας. Όσον αφορά τους μέσα, η περιπέτεια τους ξεκινάει και τελειώνει στον καναπέ, τον οποίο τίμησαν δεόντως τις πρώτες μέρες με ατελείωτες ξάπλες και ανελέητο "θάψιμο". Τώρα πότε πρόλαβαν και σχημάτισαν γνώμη, πάλι δεν καταλαβαίνω. Ίσως να τους βγάζει από μέσα την "κατίνα" το εκάστοτε reality.