"Ναυάγησε" το σχήμα Ρουβάς - Τσαλίκης!

11.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Παρελθόν πριν ακόμη γίνει παρόν αποτελεί το πολυαναμενόμενο σχήμα Σάκης Ρουβάς - Γιώργος Τσαλίκης, στον Απόλλωνα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Παρελθόν πριν ακόμη γίνει παρόν αποτελεί το πολυαναμενόμενο σχήμα Σάκης Ρουβάς - Γιώργος Τσαλίκης, στον Απόλλωνα. Η συνεργασία που όλοι περίμεναν τελικά δεν θα γίνει και οι λόγοι που παίζουν για το "ναυάγιο" αυτής, είναι πολλοί. Εκείνος που ακούγεται πιότερο είναι πως οι καλλιτέχνες δεν τα βρήκαν στην μαρκίζα καθότι και οι δύο επιθυμούσαν να είναι το πρώτο όνομα. Παρόλες τις καλές προθέσεις τους και τα όσα δήλωνε ο Τσαλίκης πως ο Ρουβάς είναι περισσότερα χρόνια στον χώρο, άρα δικαιούται να είναι η πρώτη φίρμα, τελικά άκρη δεν βρήκαν.

Αυτό είναι το ένα σενάριο, διότι υπάρχει και άλλο. Σύμφωνα με αυτό, ο επιχειρηματίας του κέντρου, Γιάννης Παπαθεοχάρης ήθελε να έχει το σχήμα για τον ερχόμενο χειμώνα και να μην το κάψει τώρα, σε μία περίεργη περίοδο όπως είναι αυτή μετά το Πάσχα. Ωστόσο, σίγουρο δεν είναι αν κανόνισαν για την επόμενη σεζόν. Το άλλο σενάριο που παίζει, έχει να κάνει με συναισθηματικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η σύζυγος Τσαλίκη, Δώρα είναι τριών μηνών έγκυος και ο Γιώργος επιθυμεί να είναι στο πλευρό της καθόλη την διάρκεια της κυήσεως. Είναι τόσο ξετρελαμένος με το γεγονός, που ο αοιδός δεν φεύγει λεπτό από δίπλα της γι αυτό και δεν θέλει να την αφήνει μόνη τα βράδια.

Κι από τον σωστό σύζυγο και πατέρα, περνάμε στον σωστό επαγγελματία. Ο Sakis την περίοδο τούτη έχει ανοίξει πολλά επαγγελματικά μέτωπα (διεθνή καριέρα, τουρνέ στην Λαμία, Δράμα, Τρίκαλα κ.α., συνεντεύξεις, δίσκους) και ως γνωστών "όταν θέλεις τα πολλά, χάνεις και τα λίγα". Την άνωθεν παροιμία, ο αοιδός την γνωρίζει καλά, γι αυτό αποφάσισε να μην εμφανιστεί και σε πίστα. Παρόλο που η συνεργασία ναυάγησε και παρόλο που αυτή ήταν η δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια να βρεθούν μαζί επί πίστας (η πρώτη ήταν στο REX), οι δύο καλλιτέχνες πιστεύουν πως την τρίτη θα είναι καλύτερα, διότι "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον πιάσαμε". Μόνο να μην είναι "η τρίτη και φαρμακερή"!