My Name is Αφλεκ, Τζένιφερ Αφλεκ!

06.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πρότυπο γυναίκας - ανατολίτισσας αποτελεί η Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία αποφάσισε να πάρει το επίθετο του Μπεν Αφλεκ όταν με το καλό παντρευτούν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρότυπο γυναίκας - ανατολίτισσας αποτελεί η Τζένιφερ Λοπέζ, η οποία αποφάσισε να πάρει το επίθετο του Μπεν Αφλεκ όταν με το καλό παντρευτούν. Έτσι, μετά το στεφάνι η διάσημη ηθοποιός και αοιδός θα κάνει καριέρα με το όνομα, Τζένιφερ Αφλεκ. Είναι αλήθεια, πως όνομα κι επίθετο δένουν μούρλια μεταξύ τους, αλλά άντε ο κοσμάκης να συνηθίσει τη νέα κατάσταση.

Αυτό, πάντως, δεν φαίνεται να αγχώνει ιδιαίτερα την μέλλουσα νύφη και κυρία Αφλεκ, η οποία νιώθει περήφανη για την απόφαση της αυτή. Το ίδιο περήφανος (και σιγά μην δεν ήταν) είναι ο μέλλων γαμπρός, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η καλή του θα πάρει το βαρύ με ιστορία όνομά του. Και δεν είναι η οποιαδήποτε, έτσι; Απ' ότι λέει η ίδια, αποφάσισε να πάρει το επίθετο του Μπεν επειδή με αυτόν τον τρόπο θέλει να του δείξει πόσο πολύ τον αγαπά, τον τιμά αλλά και πως γι αυτήν είναι ο ένας και μοναδικός άνδρας.

Προτού σε πάρουν τα κλάματα από τη συγκίνηση (ή και από τα γέλια, ανάλογα από ποια πλευρά θα δεις το θέμα) σου λέω πως η Τζένιφερ στους δύο προηγούμενους γάμους δεν είχε πάρει το επίθετο των συζύγων. Δηλαδή του Κρις Τζάντ και του Οτζάνι Νόα. Αυτό όσο να κάνει αποτελεί απόδειξη των λεγόμενων της. Αν και θα μου πεις, τι καριέρα να συνεχίσει με το "Τζαντ" και το "Νόα". Είναι τώρα αυτά trendy και glamorous επίθετα; Η αλλαγή από Λοπέζ σε Αφλεκ - για να έρθουμε και στα του γάμου, που όλο γίνεται και όλο δεν γίνεται - θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, όταν με το καλό το ζεύγος θα έρθει εις γάμου κοινωνία. Πάντως, μεταξύ μας, η Τζένιφερ χαλάει την πιάτσα, διότι όλοι οι γαμπροί θα πάρουν θάρρος και θα απαιτούν να παίρνει η σύζυγος το επίθετο τους, φέρνοντας ως παράδειγμα την Λοπέζ. "Είδες η Λοπέζ, αν και διάσημη πήρε το επίθετο του Αφλεκ. Εσύ, που μόνο το σόι σου σε ξέρει και κάτι φίλοι, τι ζόρια τραβάς"; Άντε μετά να απαντήσεις!