Ένας αλλιώτικος "γάμος" στο Χόλιγουντ!

06.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Όρκους αιώνιας πίστης και απόλυτης αφοσίωσης έδωσε η Ellen DeGeneres μετά της αγαπημένης της Alexandra Hedison. Η διάσημη ηθοποιός
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Όρκους αιώνιας πίστης και απόλυτης αφοσίωσης έδωσε η Ellen DeGeneres μετά της αγαπημένης της Alexandra Hedison. Η διάσημη ηθοποιός που είναι κιόλας γνωστή για τις ομοφυλοφιλικές της προτιμήσεις, αφού έφαγε την μεγάλη πίκρα από την πρώην αγαπημένη της κι επίσης ηθοποιό, Αν Χεκ - την άφησε στα κρύα του λουτρού για να παντρευτεί έναν κάμεραμαν και πατέρα του παιδιού της - βρήκε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο μίας επίσης συναδέλφους της. Αν μη τι άλλο, τηρεί τον κανόνα να είναι το ταίρι από τον ίδιο χώρο εργασίας.

Η Έλεν και η Αλεξάνδρα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους, επειδή ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά και ως παραδοσιακές γυναίκες δεν επιθυμούν να κάνουν οικογένεια...αστεφάνωτες. Βέβαια, στεφάνι δεν έβαλαν αλλά σε μία μικρή τελετή με μοναδικές καλεσμένες μόνο αυτές τις δυο, αντάλλαξαν βέρες και όρκους αγάπης. Την "τελετή" οργάνωσε η Ελεν η οποία διάλεξε και τα δαχτυλίδια. Στο ρομαντικό δείπνο που σχεδίασε της έκανε την πρόταση κι αυτή με δάκρυα στα μάτια, είπε το μεγάλο "ναι". Την επομένη, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στους φίλους της ενώ τους είπαν και για την πρόθεση της να αποκτήσουν παιδιά.

Εδώ, είχαμε και μία μικρή διαφωνία στο ζεύγος καθώς η Αλεξάνδρα επέμενε πως έπρεπε πρώτα να επισημοποιήσουν την σχέση τους και μετά να κάνουν οικογένεια. Πάντως, είναι γεγονός πως ο δεσμός τους δεν έχει δει τόσο πολύ το φως της δημοσιότητας κι αυτό διότι η Έλεν αφού "κάηκε" η γούνα της με την προηγούμενη σχέση με την Χεκ - που είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις - είπε εδώ να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Και τα κατάφερε μέχρι στιγμής. Γιατί, δεν ξέρω κατά πόσο θα περάσει στο ντούκου η είδηση ότι άλλαξε δαχτυλίδια με την φίλη της. Δεν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα κάθε μέρα στο Χόλιγουντ!