Η Μινόγκ βλάπτει σοβαρά τον άνδρα!

06.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Γυναίκα υψηλού κινδύνου" για τα αρσενικά του κόσμου θεωρείται η Κάιλι Μινόγκ και ήδη έχουμε το πρώτο "κρούσμα" στον...εθισμό της αοιδούς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Γυναίκα υψηλού κινδύνου" για τα αρσενικά του κόσμου θεωρείται η Κάιλι Μινόγκ και ήδη έχουμε το πρώτο "κρούσμα" στον...εθισμό της αοιδούς. Ο πρώην αγαπημένος της, Τζέημς Γκούντινγκ, αφού έγινε ρεζίλι των σκυλιών με την σκηνή ζηλοτυπίας που της έκανε σε δημόσιο χώρο, κλείστηκε σε ιδιωτική κλινική για να την ξεπεράσει. Δεν πήγε ακριβώς σε ψυχιατρείο, αλλά όπως λένε φίλοι και γιατροί του διάσημου μοντέλου, αν δεν την ξεχάσει το τρελάδικο δεν το γλιτώνει.

Τα πράγματα είναι τω όντι σοβαρά καθώς ο Γκούντινγκ έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ο μόνος τρόπος για να συνέλθει, ήταν η νοσηλεία του στην κλινική αυτή. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν έκανε την Κάιλι να τρέξει κοντά του και με σπαραγμό να τον δεχθεί πίσω. Όταν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα, το μόνο που έσπευσε να κάνει, ήταν να στείλει μια επιστολή στην οποία ευχόταν στον πρώην καλό της ταχεία ανάρρωση και καλή επιτυχία στην ζωή του. "Λυπάμαι πολύ γι αυτήν την κατάσταση. Του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του, γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνδρας".

Τώρα η αλήθεια, οι ευχές αυτές δεν είναι και οι καλυτερότερες σε έναν άρρωστο, όμως αυτό βγήκε της γυναίκας, αυτό είπε. Πάντως, η αοιδός το ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν και ότι το κεφάλαιο "έρωτας" γι αυτούς έχει λήξει οριστικά. Το, δε, περιστατικό στο πάρτι ( τότε που της έκανε ζήλιες επειδή ο Τζάστιν Τιμπερλέικ της έπιασε τα οπίσθια) που γέλασε μαζί τους και ο κάθε πικραμένος, το έχει κιόλας ξεχάσει η αοιδός η οποία δηλώνει πως με τον Τζέιμς πέρασαν ευτυχισμένες στιγμές μαζί και παρόλο που ένα κομμάτι του εαυτού της τον θέλει ακόμη, δεν θα τα ξαναβρεί μαζί του.