Η συνάντηση της Βίσση με την Βανδή!

06.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εκείνο που φέρνει κοντά τον κόσμο και φιλιώνει ακόμη και οχτρούς. Έλα, όμως, που τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εκείνο που φέρνει κοντά τον κόσμο και φιλιώνει ακόμη και οχτρούς. Έλα, όμως, που τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα φέρνει και ο "Βασιλιάς Καρνάβαλος" και για του λόγου το αληθές, οι γνωστές και μη εξαιρετέες "αιώνιες ανταγωνίστριες" Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έκαναν το πρώτο βήμα συμφιλίωσης. Πριν δύο μέρες, έλαβε χώρα ένα glamour πάρτι στο οποίο ήταν προσκεκλημένη η ελίτ των Αθηνών. Από επιχειρηματίες μέχρι αοιδούς και ηθοποιούς διέθετε το χάπενινγκ.

Σε αυτό ήταν προσκεκλημένες η Βίσση με την Βανδή, αλλά για διαφορετικό λόγο. Η μεν πρώτη είχε αναλάβει την διασκέδαση των θαμώνων, η δε δεύτερη ήταν μια από τους θαμώνες. Οι δύο καλλιτέχνιδες εννοείται πως δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, διότι εντάξει είπαμε ο "Βασιλιάς Καρνάβαλος" φέρνει τους ανθρώπους κοντά, αλλά δεν τους κάνει δα και...σιαμαίους. Το Δεσποινάκι, λοιπόν, που είχε πάει στο πάρτι άνευ του Ντέμη κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους "κολλητούς" της, Sakis Ρουβά και Ηλία Ψινάκη, οι οποίοι για λίγο τα τσουγκρίζουν και μετά προς τι δόξα τραβούν. Μαζί τους ήταν και η Μαριάνα Λάτση με το Νίκο Κούρκουλο.

Όταν το πάρτι άρχισε να παίρνει τα πάνω του, την διασκέδαση ανέλαβε η Αννα Βίσση κι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η Βανδή με τον Ρουβά ήρθαν σε τσακίρ κέφι, τότε τα κατάφερε πρίμα. Και σιγά μην δεν το έκανε δηλαδή. Οι, δε, συνάδελφοί της με το που άρχισε να λέει η Αννούλα το "Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας" άρχισαν το τραγούδι και τα τσαλιμάκια, τα οποία συνεχίστηκαν και στα επόμενα τραγούδια, ακόμη και στο ξένο ρεπερτόριο. Πάντως, είναι γεγονός πως η Βίσση δεν πήγε στο τραπέζι τους για να της κάνουν σιγόντο, ενώ όταν τελείωσε το πρόγραμμα της, προτίμησε να πάει σπίτι. Αντίθετα, η Βανδή παρέμεινε και το γλέντησε μέχρι πρωίας. Ωστόσο, δεν έχεις να πεις. Ένα πρώτο θετικό βήμα για συμφιλίωση των δύο αοιδών, έγινε.