Η συναυλία του Τσαλίκη

05.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κι αν δεν ήρθε ακόμη το καλοκαίρι, που ξεκινούν οι συναυλίες; Ο ένας μετά τον άλλον τραγουδιστή άρχισαν το "όργωμα" της Ελλάδος, διότι ο...Φλεβάρης κι αν Φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κι αν δεν ήρθε ακόμη το καλοκαίρι, που ξεκινούν οι συναυλίες; Ο ένας μετά τον άλλον τραγουδιστή άρχισαν το "όργωμα" της Ελλάδος, διότι ο...Φλεβάρης κι αν Φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει! Μετά τον Sakis, που ξεκίνησε ένα μικρό τουρνέ ανά την επαρχία, το μελλοντικό του "ταίρι" στην πίστα από τον Απρίλιο, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε να κάνει και αυτός μία συναυλία. Στην Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα και ουχί στην Λαμία! Η συναυλία του Τσαλίκη ήταν ομολογουμένως επιτυχημένη και ο χώρος - όπου πραγματοποιήθηκ - κατακλύστηκε από χιλιάδες φαν του οι οποίες έδωσαν έναν...διεθνή αέρα.

Το τι τσίριγμα και το τι ουρλιαχτό έριξαν δεν το συζητώ. Άσε, που τραβούσαν τα μαλλιά της κεφαλής τους με τέτοιο πάθος, λες κι επρόκειτο για χαροκαμένες μάνες. Εννοείται πως πολλές από τις φαν έμπηξαν και τα κλάματα που έβλεπαν τον "Σε, σε" σε πλήρη δράση επί σκηνής. Το, δε, γεγονός ότι είναι παντρεμένος καθόλου δεν της πτόησε, αποδεικνύοντας πως ο γάμος δεν σκοτώνει απαραίτητα την λαμπρή καριέρα. Στη συναυλία ήταν και η Δώρα, της οποίας η εγκυμοσύνη είναι πλέον εμφανής.

Την σύζυγό Τσαλίκη συνόδευε η κουμπάρα Τσαλίκη, Μαρία Παπαπέτρος, ενώ οι δύο γυναίκες προτίμησαν να καθίσουν στα θεωρεία μακριά από τα φλας και την φασαρία. Μετά το τέλος της συναυλίας, ο αοιδός δήλωσε χαρούμενος για τον παλμό και τον φανατισμό που επέδειξαν οι θαυμάστριές του. Κι επί τη ευκαιρία αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά και στα όσα λέγονται για τσακωμούς και κόντρες αναφορικά με το πρώτο όνομα στην μαρκίζα. Ο Τσαλίκης, λοιπόν, δήλωσε πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, ούτε τον ενδιαφέρει αν θα είναι αυτός το πρώτο όνομα αφού ο Ρουβάς έχει περισσότερα χρόνια στο...κουρμπέτι. Κι αφού οι δημοσιογράφοι τον είδαν λαλίστατο, του έριξαν την ερώτηση για το παιδί. Ο αοιδός δήλωσε ευτυχισμένος για το γεγονός (εμ, τι θα ήταν), ενώ συμπλήρωσε πως νιώθει τρομερές ευθύνες τώρα που θα γίνει πατέρας.