Ο Ρόμπι Γουίλιαμς "επιθυμεί" τον Μπέκαμ!

05.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Άνδρας που δημιουργεί πάθη και προκαλεί παράκρουση στο διάβα του είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Άνδρας που δημιουργεί πάθη και προκαλεί παράκρουση στο διάβα του είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ, με τα ελέη που απλόχερα του χάρισε ο θεός δημιουργεί έντονες επιθυμίες σε γυναίκες, αλλά και άνδρες. Ναι σωστά διάβασες! Και για του λόγου το αληθές, ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως όταν πρωτοσυνάντησε τον Ντέιβιντ ένιωσε την έντονη επιθυμία να του γλείψει το πρόσωπο! Τώρα αυτό πως του βγήκε, ούτε που ξέρω.

Ο ίδιος, πάντως, το αποδίδει στο γεγονός ότι διαθέτει ένα όμορφο μουτράκι που όταν το βλέπεις από κοντά, σου έρχεται αμέσως να το γλείψεις σαν παγωτό ξυλάκι. Τελικά, ο Ρόμπι κρατήθηκε πως κρατήθηκε για να μην προβεί στην πράξη αυτή, γλιτώνοντας έτσι το μεγάλο ρεζιλίκι. Γιατί, σίγουρα θα γινόταν ρεζίλι των σκυλιών. Άσε, που μετά δεν θα γλίτωνε το "λιντσάρισμα" από την Βικτόρια, η οποία σιγά μην άφηνε να γλείφει ο οποιοσδήποτε την φάτσα του συζύγου. Πάντως, ο Γουίλιαμς μετά κόπου και μεγάλης δυσκολίας μόλις που κατάφερε να δώσει το χέρι στον Ντέιβιντ και να του πει: "Χάρηκα για την γνωριμία".

Στο μεταξύ, ο διάσημος ποδοσφαιριστής - εκτός από το όμορφο προσωπάκι του - έχει να περηφανεύεται και για τα...όμορφα οπίσθιά του, όπου σε σχετικό "διαγωνισμό" αναδείχτηκαν τα καλύτερα ανδρικά οπίσθια της Βρετανίας. (Στις γυναίκες αντίστοιχα πρώτη βγήκε η Κάιλι Μινόγκ.) Πάντως, μετά από αυτή την επιτυχία ο Ντέιβιντ θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα διότι μπορεί να βρεθεί κάποιος, ο οποίος θα νιώσει επίσης την επιθυμία να γλύψει το βραβευθέν σημείο του σώματός του. Κι άντε μετά να δούμε τι θα κάνει.