Το μυστικό ραντεβού της Βικτόρια Μπέκαμ

07.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φούντωσαν οι φήμες για επικείμενη μετακόμιση του ζεύγους Μπέκαμ στην Ιταλία (μέσω μεταγραφής του Ντέιβιντ) μετά την πρόσφατη επίσκεψη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φούντωσαν οι φήμες για επικείμενη μετακόμιση του ζεύγους Μπέκαμ στην Ιταλία (μέσω μεταγραφής του Ντέιβιντ) μετά την πρόσφατη επίσκεψη της γυναίκας του σπιτιού, Βικτόριας στο Μιλάνο. Οι εφημερίδες της Ιταλίας αναφέρουν πως το πρώην Spice Girl επισκέφτηκε την πόλη για να παραβρεθεί στην επίδειξη μόδας των Ντόλτσε Καμπάνα και με την ευκαιρία είχε μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι. Τώρα θα αναρωτηθείς, τι δουλειά είχε το ex Spice με κοτζάμ πρόεδρο ομάδας; Πάντως, δεν συναντήθηκαν για να τον ενημερώσει για τις νέες τάσεις της μόδας. Σκοπός του ραντεβού ήταν να συζητήσουν τις αποδοχές που θα λάβει ο σύζυγος της σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή στην Ίντερ και που όπως γράφτηκε πρόκειται για ένα ποσό της τάξεως των έξι "ψώρο" εκατομμυρίων δολαρίων. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" όπως καταλαβαίνεις, γι αυτό και οι εφημερίδες της γείτονας χώρας είναι παραπάνω από αισιόδοξες για επιτυχή κατάληξη της μεταγραφής. Άσε, που η Βικτόρια ψιλό γλυκάθηκε με την προοπτική, η οποία ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία της για την πρωτεύουσα της μόδας.

Τώρα αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής: η "posh" αφού ως αοιδός έχει αποτύχει (και δεν δέχομαι αμφισβήτηση σε αυτό) θέλει να κάνει καριέρα ως λαμπρή μάνατζερ; Ή στο σπίτι των Μπέκαμ το κουμάντο κάνει η γυναίκα και είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις; Πάντως, για τον διάσημο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του ζεύγους διέψευσε τα όσα γράφονται, ενώ ο εκπρόσωπος της Ίντερ ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε.