Ο μυστικός γάμος της Κουρνίκοβα!

04.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το μεγάλο θέμα των ημερών αποτελεί η αποκάλυψη ότι η Αννα Κουρνίκοβα στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με παπά και με κουμπάρο. Την συγκεκριμένη αποκάλυψη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το μεγάλο θέμα των ημερών αποτελεί η αποκάλυψη ότι η Αννα Κουρνίκοβα στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με παπά και με κουμπάρο. Την συγκεκριμένη αποκάλυψη - που προκάλεσε αίσθηση στον αθλητικό και όχι μόνο χώρο - έκανε ο πρώην σύζυγός της, Σεργκέι Φεντόροφ. Ο εν λόγω κύριος είναι αστέρας του επαγγελματικού πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ και είναι Ρώσος στην καταγωγή. Εξ' ου και η γνωριμία τους που κατέληξε σε γάμο.

Ο Φεντόροφ απλά επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία, παραδεχόμενος πως παντρεύτηκαν κρυφά με την Κουρνίκοβα. Τους λόγους που δεν είχαν τελικά χαΐρι δεν τους αποκάλυψε και απλά περιορίστηκε στο να πει πως ο γάμος τους ήταν πολύ σύντομος, ενώ τώρα δεν έχουν καμία επαφή. Οι δύο νέοι συνήψαν σχέση όταν η διάσημη τενίστρια ήταν στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε έναν διαγωνισμό ανερχόμενων ταλέντων στην Ρωσία και ο έρωτας τους (αν και σχολιαρόπαιδα) ήτο σφοδρός. Στη συνέχεια, οι οικογένειες και των δύο μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να ακολουθήσουν τις καριέρες τους ως αθλητές.

Το 2001 δημοσιεύματα του Τύπου οργίαζαν για κρυφό αρραβώνα της Κουρνίκοβα, όταν είδαν να κοσμεί το χέρι της ένα διαμαντένιο δακτυλίδι. Κατά το: "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια" το ένα δημοσίευμα διαδεχόταν το άλλο και τότε ήταν που η Αννα μέσω του μάνατζερ της διέψευσε τα πάντα. Ευτυχώς, όμως, που βρέθηκε ο καλός αυτός άνθρωπος, ο Σεργκέι - έστω με δύο χρόνια καθυστέρηση - κι έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αποκαθιστώντας την αλήθεια. Μάλιστα, μας ενημέρωσε πως ο γάμος έγινε σε δημαρχείο της Μόσχας (για να μη μείνουμε δηλαδή με την απορία, που ενώθηκαν εις σάρκα μία). Πάντως, μετά το διαζύγιο η 21χρονη αθλήτρια εξελίχθηκε σε μία εύθυμη ζωντοχήρα, συνάπτοντας σχέσεις με τον τενίστα Μαρκ Φιλιπούση και τον τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας. Όχι, παίζουμε!