Μαζί Ελευθερόπουλος - Κάρτσωνα(;)

04.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι εκπρόσωποι της εγχώριας show biz μέχρι να επιβεβαιωθεί η φήμη που κυκλοφορεί ότι η Νίκη Κάρτσωνα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι εκπρόσωποι της εγχώριας show biz μέχρι να επιβεβαιωθεί η φήμη που κυκλοφορεί ότι η Νίκη Κάρτσωνα χτύπησε και πάλι αθλητικά, απλώνοντας τα...δίχτυα της στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ακούγεται και λέγεται (και για να το λένε κάτι θα ξέρουν) πως η πρώην αγαπημένη του Μιχάλη Κωνσταντίνου τον τελευταίο καιρό έχει συνάψει φιλία στενού και άλλου τύπου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Η στροφή 18Ο μοιρών του μοντέλου και γνωστής για τα Παναθηναϊκά της αισθήματα, οφείλεται κυρίως σε δύο λόγους. Πρώτον, δεν θέλει να ξανά ακούσει τη λέξη "Παναθηναϊκός" μετά τα όσα μύρια της έσουραν όταν είχε δεσμό με τον Κωνσταντίνου και δεύτερον με τον Δημητράκη υπήρχε μία αμοιβαία έλξη εδώ και κάποια χρόνια.

Έτσι, η "εμμονή" της να συνάπτει δεσμούς με ποδοσφαιριστές -Λυμπερόπουλος, Κωνσταντίνου και τώρα Ελευθερόπουλος(;) - (μόνο ο Νίκος Χατζής, μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ αποτελεί εξαίρεση) που άξια την έχει χρίσει διάδοχο των διάσημων αδελφών Λυκούδη (γνωστές στο παρελθόν για τους δεσμούς τους με ποδοσφαιριστές), μπορεί να αποδοθεί σε περίεργα παιχνίδια της μοίρας. Φταίει η κοπέλα που τέσσερα χρόνια πριν βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον "Ελέ" κι ένιωσαν μια φούντωση μια φλόγα από κοινού, όμως αυτή δεν είχε τύχη, επειδή και οι δύο ήσαν δεσμευμένοι; Τέλος πάντων, για να μη σε μπερδεύω ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Κάρτσωνα χώρισε οριστικά με τον "Μιχαλάκη είσαι τρέλα", όπως και ο Ελευθερόπουλος με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σε μία τυχαία συνάντηση τους, λοιπόν, - η φλόγα που σου έλεγα πριν - ξαναφούντωσε κι έκτοτε οι δυο τους βγαίνουν ραντεβουδάκια σε κλαμπ του Κολωνακίου.

Μέχρι στιγμής αν τους ρωτήσεις διαψεύδουν τα πάντα, όμως πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι οι δύο νέοι αποτελούν ζευγάρι. Ωστόσο μην ανησυχείς, το καλοκαίρι έρχεται κι όλο κάποια παπαρατσίστικη φωτογραφία από ηλιοθεραπεία σε απόμερη αμμουδιά στην Ιθάκη θα δει το φως της δημοσιότητας.