Η Σπίαρς έκανε sex!

03.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ένα ισχυρό σοκ υπέστη τις προάλλες το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά την αποκάλυψη του Fred Durst (πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) πως η μικρή αοιδός
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένα ισχυρό σοκ υπέστη τις προάλλες το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, μετά την αποκάλυψη του Fred Durst (πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) πως η μικρή αοιδός έχει πάψει από καιρού να είναι παρθένα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όσο ήσαν ζευγάρι είχαν κάνει ο, τι κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια, δηλαδή sex. Ο Fred δεν διευκρίνισε αν ήταν ο πρώτος εραστής της "αυτοαποκαλούμενης παρθένας", όμως μικρή σημασία έχει. Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε σε εκπομπή τύπου "Φύλλο και φτερό", με τον αοιδό με μία φράση να γκρεμίζει το ίματζ που με τόσο κόπο έφτιαξε η Σπίαρς.

"Κάναμε sex στην έπαυλή της στο Χόλιγουντ" είπε και τα μηχανάκια της εκεί AGB, πήραν φωτιά. Αμέσως πέρασαν σε διαφημίσεις - για να κρατήσουν και το ενδιαφέρον αμείωτο - ενώ με την επιστροφή ο πρώην προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Μπρίτνεϊ μπορεί να δείχνει μία γλυκιά κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα μόνο τέτοια δεν είναι. Της αρέσει να κάνει σεξ (ω, Θεέ μου), να ξενυχτάει, να πίνει και να καπνίζει. Όσο η παρουσιάστρια της εκπομπής έτριβε τα χέρια της από ικανοποίηση, η μικρή καλλιτέχνης δεν ήξερε που να πάει να κρυφτεί.

Τελικά, βρήκε το κουράγιο και μέσω της εκπροσώπου της, διέψευσε τα πάντα αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Για ακόμη μία φορά ο Fred έδειξε ποιος πραγματικά είναι. Προτιμά να μιλάει παρά να πράττει. Η συμπεριφορά του θυμίζει παιδάκι του λυκείου". Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο η Σπίαρς έπεισε την κοινή γνώμη, καθώς δεν πάει πολύς καιρός από τότε που δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες και την έδειχναν να μπεκροπίνει σε κλαμπ του Χόλιγουντ.