Κλείνει η "Ιερά Οδός";

03.03.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαν να κυκλοφορήσουν φήμες για το σχήμα της "Ιεράς Οδού" κι εκεί που αρχίσαμε να ανησυχούμε πως οι πρωταγωνιστές αυτού, Νότης Σφακιανάκης και Γιώργος Μαζωνάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαν να κυκλοφορήσουν φήμες για το σχήμα της "Ιεράς Οδού" κι εκεί που αρχίσαμε να ανησυχούμε πως οι πρωταγωνιστές αυτού, Νότης Σφακιανάκης και Γιώργος Μαζωνάκης διάγουν συνεργασία...ανθόσπαρτη, ήρθαν τα δυσάρεστα μαντάτα και η καρδιά μας επανήλθε στην θέση της. Όχι, ότι ήμαστε κακοί άνθρωποι, απλά την φετινή χρονιά είχαμε συνηθίσει το συγκεκριμένο σχήμα να είναι μονίμως στα "μαχαίρια". Και να, που οι φήμες ξαναφούντωσαν ενώ αυτή την φορά ως φαίνεται τα πράγματα είναι τω όντι σοβαρά.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το πρόγραμμα του συγκεκριμένου κέντρου να τελειώνει πριν την ώρα του κι αυτό λόγω κωλύματος του ενός εκ των δύο καλλιτεχνών. Ο Σφακιανάκης συγκεκριμένα, δήλωσε τις προάλλες στον επιχειρηματία του μαγαζιού, Ηλία Μαροσούλη καθώς και στον Γιώργο Μαζωνάκη πως αδυνατεί να συνεχίσει, λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές του χορδές. Κι απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα πρέπει να είναι σοβαρό, διότι διαφορετικά θα έκανε την γνωστή θεραπεία με τις γαργάρες και δεν θα ζητούσε να κλείσει το μαγαζί έναν μήνα πριν. Του Μαζωνάκη λίγο έλειψε να του έρθει κόλπος με τα όσα άκουσε, ζητώντας να συνεχιστούν κανονικά οι εμφανίσεις.

Οι συζητήσεις και τα συμβούλια τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν με τους δυο αοιδούς να είναι ανένδοτοι στη θέση τους. Ο, μεν, Νότης να επιμένει πως δεν μπορεί να συνεχίσει, ο δε, Γιώργος να θέλει να συνεχίσει έστω με τους υπόλοιπους τραγουδιστές. Τελικά, όπως όλα δείχνουν, το κέντρο θα κλείσει τις επόμενες μέρες. Μετά από αυτό ένα είναι το σίγουρο: ο Μαζωνάκης όταν θα ακούει το όνομα Σφακιανάκης, θα βγάζει καντήλες!